Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Угорський чардаш

"З погодою Нам просто пощастило, було сонячно як Відню так і в Будапешті. "

Відгук туриста Аккорд тур Михайло (Чортків) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 06 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Хочу висловити величезну подяку нашому гідові та керівнику групи — Ірині Петраш.

Ірина Петраш має бездоганні організаторські та комунікативні навички, в даному турі чардаш> рейсу N°699 було все гармонійно і злагоджено завдяки їй, а саме: правильне планування часу на екскурсії, знання маршрутів, цінні поради та підказки, нотки гумору і завжди чудовий настрій, а це є головне для гіда. Вона є ПРОФЕСІОНАЛ серед гідів, Іра Ви Молодець так тримати. А керівництво Аккорд тур пропоную її, Ірину Петраш, зробити лицем компанії, а головне прибавку до зарплати та премію!!!! Вона відпрацювала тур на всі 100%. Тепер я хочу подорожувати тільки з нею! )))

Що до автобуса NEOPLAN N116.... Шановне керівництво Аккорд тур він є застарий, на дворі 2019 р є набагато комфортніші автобуси, і те що Neoplan N116 ще на ходу, то це завдяки шоферам, вони є молодці й майстри своєї справи, тримають старенького в чистоті і його шанують. Але все ж таки... це є автобусний тур, тому автобус має бути обладнаний індивідуальними підзарядками для гаджетів, і більш комфортнішими кріслами.

За сніданок в ТеррміналіА щиро Вам дякую! було смачно)))

Також дякую компанії Аккорд туру за гарну поїздку! Спасибі величезне за пізнавальний відпочинок! Успіхів Вам та процвітання.

Побачимось!)))
Реклама
Відгуки про інші тури