Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Уік-енд в Угорщині!

"КУПАЛЬНА ПОІЗДКА "

Відгук туриста Аккорд тур Natalya_kyiv (КИЇВ) на тур
Поїздка: 07 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Купальні, дегустації та угорська щедрість!

Грудень місяць не самий комфортний для подорожі. Але дуже хотілось побачити різдвяні ярмарки в Європі. Все й справді було як в казці: багато ілюмінації, святкові ялинки, угорське вино та місцеві смаколики. Смачна дегустація 5 видів вин в Долині красунь, затишне містечко Егер з неокласичною Базилікою - мінор, величний Будапешт на березі Дуная...

Та, неочікувано, найбільше враження залишилось від термальних купалєн.

День перший - Егерсалок - повний кайф і релакс!! На території 17 відкритих і закритих басейнів, загальна площа 1900 кв м. Бані, сауни, зимові панорами на гори з гарячих джерел під легенько падаючим снігом...

День другий - крім прогулянки Будапештом - завітали в найстаріші термальні купальні Сечені. Старовинна архітектура в стилі ренесанс від 1909р, різні масажні басейни, пивна сауна, бані, водні атракціони. Відчуваєш себе царською особою серед вишуканих колон та паруючих гарячих джерел.

День третій - купальні Камілла в Балмазуйварош. Після попередніх купалєн - територія доволі маленька. Але ж вода знову мінерально - цілюща.

Єдиний мінус: із-за тумана вечірня прогулянка на кораблику  з шампанським не відбулась, тож гроші  за екскурсію повернули, але залишились без емоцій на воді.    

Загалом від туру отримали задоволення! Особлива подяка керівнику групи Ольга Лотоцька. Професійно, людяно, організовано та весело! Наступну поїздку я б вибирала тільки з Олєю, настільки комфортно і приємно бути з таким керівником!
Реклама
Відгуки про інші тури