Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгук про тур

"Все було би добре, якщо б не старий, обшарпаний і поламаний автобус!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Turist (Одеса) на тур
Поїздка: 08 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

З самого початку, як тільки побачили той автобус в терміналі, вже закралася підозра, що він не у найкращому стані і буде ще з ним "весело", так воно і було: сидіння не всі працювали, спочатку вентиляцію холодну врубили, то дуже холодно і не можна було регулювати, а потім навпаки жарило так, що сидіння були гарячі. Водії їхали дуже повільно, напевно вони знали що з автобусом не все в нормі, до Кракова лише після обіду добралися і вже після оглядової екскурсії було темно і пізно, музеї та Вавельський замок вже були закриті.... тобто Краків в принципі пролетіли і не помітили. Із запізненням і в Прагу попали на години 2 пізніше, чим мали були бути, потім так само в Відень доїхали з великим запізненням, за того оглядова екскурсія пройшла в ритмі галопу і швиденько хв. за 40, замість 1.5-2 години, далі ми мали їхати в екскурсію в Шенбрунн, наш автобус вже повністю поламався, але нам надали новий (нарешті нормальний туристичний автобус і хороший водій), але все ж таки на екскурсію в Шенбрунн приїхали із запізненням і знову замість 3 годин ми все швиденько пробігли десь за годину, не встигши нормально розглянути ту всю красу, хоча за цю екскурсію заплатили 33 євро. Далі змінювали декілька разів автобуси, але ці були реально туристичні і в гарному стані. Так що далі тур ішов в нормальному графіку та останні дні в Будапешті, термальних водах і в м. Токай залишили все ж таки гарні спогади про тур!

В загалі тур був досить цікавий, якщо не враховувати той старий автобус і те що ми постійно запізнювались в перші 3 дні туру.

Готелі, харчування та наш гід були дуже хорошими. Дуже сподіваємось що турагентство не буде більше винаймати такі непридатні до довгих подорожей автобуси і в інших туристів все буде в нормальному ритмі!


З самого початку, як тільки побачили той автобус в терміналі, вже закралася підозра, що він не у найкрашому стані і буде ще з ним "весело", так воно і було: сидіння не всі працювали, спочатку вентиляцію холодну врубили, то дуже холодно і не можна було регулювати, а потім навпаки жарило так, що сидіння були гарячі. Водії їхали дуже повільно, напевно вони знали що з автобусом не все в нормі, до Кракова лише після обіду добралися і вже після оглядової єкскурсії  було темно і пізно, музеї та вавельський замок вже були закриті.... тобто Краків в принципі пролетіли і не помітили. Із запізненням і в Прагу попали на години 2 пізніше, чим мали були бути, потім так само в Відень доїхали з великим запізненням, за того оглядова екскурсія прошла в ритмі галопу і швиденько хв. за 40, замість 1.5-2 години, далі ми мали їхати в єкскурсію в Шенбрунн, наш автобус вже повністю поломався, але нам надали новий (нарешті нормальний туристичний автобус і хороший водій), але все ж таки на екскурсію в Шенбрунн приїхали із запізненням і знову замість 3 годин ми все швиденько пробігли десь за годину, не встигши нормально розглянути ту всю красу, хоча за цю екскурсію заплатили 33 евро. Далі змінювали декілка разів автобуси, але ці були реально туристичні і в гарному стані. Так що далі тур ішов в нормальному графіку і останні дні в Будапешті, термальніх водах і в м. Токай залишили все ж таки гарні спогади про тур!

В загалі тур був досить цікавий, якщо не враховувати той старій автобус, гід була дуже

 
Реклама
Відгуки про інші тури