Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Не сподобалось!

"Італія сподобалась, а Акорд-тур розчарував. "

Відгук туриста Аккорд тур Дарья (Львів) на тур
Поїздка: 19 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Італійські мелодії… Флоренція, Рим, Венеція

Ми мали їхати з чоловіком на річницю в Італію, але за 3-4 днім нас сказали, що тур скасовано і ми маємо швидко вибрати інший. Ми були шоковані але поставились з розумінням. Довелось доплатити, як нам поснили, тому що готель дорожчий. Хоча коли ми побачили номер в Римі, нам було страшно спати там і лишати хоч якісь речі. В номері сиділи якісь дві жінки з валізами, вони якимось чином відкрили наш номер. Наш керівник Інна не допомгла розібратись і пересилити нас в інший номер. Акорд-тур, дивіться на відгуки про готелі в які заселяєте своїх туристів, а не тільки де дешевше. Їздити з пересадками в місто нам було не так важко, а жити в клоповнику - це найменше що ми хотіли робити! Вам довіряють люди і сподіваються жити хоча б в чистому безпечному номері

Екскурсії були абсолютно не цікаві, крім Венеції і вечірнього Риму. На першій екскурсії "Злата Прага" не було навушників. Ми нічого не чули і просто ходили собі окремо. Якщо ви думаєте, що зможете погуляти в Кракові, то помиляєтесь. Ми заплатили по 10є за те щоб нас висадили в центрі на годину. "Шарм ранкового Будапешту" це окрема історія. Заплатили 13є щоб 20хв постояти на пагорбі. Цих грошей воно не вартувало.

Зупинки були кожні 3,5-4 години, цього було достатньо. Багато платних туалетів, які коштували в середньому 1є.

Був неприємний момент з пані Інною. В автобусі було 30 людей і багато вільних місць. Ми з чоловіком поклали курточки і рюкзак н вільне місце і вийшли на зупинці, коли повернулись наші речі були перекинуті на інше сидіння і там сидів чоловік. Коли ми спитали, чому наші речі чіпали і сказали, що хотіли лягти на те місце, оскільки більшість так і робили, нам сказали, щоб ми платили гроші за це. Ніхто за це гроші не платив, вільні місця були. ПРАВИЛА МАЮТЬ БУТИ ОДНІ ДЛЯ ВСІХ. Ми перший раз їздили і не знали, що такі "закони" в автобусах. Ми з ними згодні, але тоді коли вони для всіх.

В Венеції пані Інна сказала, що безкоштовний туалет є тільки в кафе в якому треба щось замовити, але насправді туалет є і в ТЦ і там нічого не потрібно купувати! Ще було повідомлено що в рекомендованому Інною кафе не беруть чайові, але з нас взяли 5є. Неозброєнним оком видно, як заробляють на туристах не тільки місцеві, а і сам туроператор.

Нам дуже сподобались водії і автобус в цілому. Дуже чистий, комфортний. Водії прекрасні, мене ні разу не укачало під час подорожі.

Італія прекрасна і ми обов'язково повернемось, але вже самі. Акорд-тур розчарував, не буду радити!
Реклама
Відгуки про інші тури