Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Добре але мало

"Наш тур пройшов швидко та цікаво."

Відгук туриста Аккорд тур PZM (Житомир) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 27 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Турецький сапфір - Істанбул...

Наш рейс був 696.

Турецький сапфір - Істамбул

І знову мені пощастило з поїздкою, все склалося так, як хотілося мені, які б перешкоди не вставали на шляху (нам змінили тур Сяйво турецьких вогників на Турецький сапфір).

Керівник групи Віталій Лисенко — дуже цікава людина, можна позаздрити його витримці й умінню спілкуватися з різними за характером людьми. Прекрасно супроводжував нашу подорож чудовими рекомендаціями про історію та побут відвідуваних нами країн. Дуже цікаві розповіді про попередні тури, чим нам підіймав настрій. Все було просто чудово за винятком тільки одного нюансу виявилося, що не всі подорожують заради вражень та екскурсій, для мене, якщо чесно, це було відкриттям і оскільки, цим людям були не потрібні екскурсії, а лише можливість дістатися до місцевих базарів і магазинів. Що заважало їм просто купити квиток на літак до Туреччини і віддатися там шопінгу в повній мірі? Дивно деякі так і простирчали в автобусі, вибираючись з салону тільки на санітарних зупинках, і не виходили на пішохідні прогулянки, зате стільки негативних висловлювань і збурень з приводу нічних переїздів і т. д. Таке враження, що вони в упор не бачили маршрут туру, коли купували його, але особисто я свою програму виконала.. Готелі пристойні, особливо Голден Вей (Стамбул) та Розмарин (Трансільванія), сніданки смачні. Стосовно екскурсій, то на будь-який смак і вартість. Найбільше сподобалась «Турецька ніч на кораблику по Босфору»,

«Пелеш» та «Бран» Загалом відпочинок склався. Водії автобусу Анатолій та Дмитро — екстраклас! Дай Боже, в усі тури таких професіоналів. Окрема подяка за те, що ми вчасно потрапили на автобус додому. Вдячна всім попутникам за чудово проведений відпочинок. Усім Бажаю вдалих подорожей.
Реклама
Відгуки про інші тури