Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Мрійте бо мрії мають здатність здійснюватися!

" Цікаво, змістовно, пізнавально."

Отзыв туриста Аккорд тур Пані Тетяна. (Рогатин) на тур
еще
9
фото
Поездка: 19 октября 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Вена, я уже еду! 

Мрійте, панове, бо мрії мають здатність здійснюватися...

Одна з моїх мрій побачити Відень здійснилася. А заодно ми ще відвідали Краків і Будапешт.  

Наш тур тривав з 19.10.19--22.10.19  Гідом була Анна Савчук--чудова дівчина. Добра, ввічлива, організована. Пильнувала нас, як малих дітей.

Мандрівка була надзвичайно цікава. Я давно хотіла побачити саме Відень--столицю колишньої Австро-Угорської імперії, частиною якої була й Галичина, відчути дух тієї епохи.

Чи може бути більше щастя, коли усвідомлюєш, що йдеш Королівською дорогою, коли прямуєш до Вавельського замку--шляхом, по якому протягом багатьох століть проїжджали польські королі, це  місце де переплітаються легенди.

Чи коли стоїш на подвір"ї Ягеллонського університету--одного з найстаріших у Європі і бачиш незвичайний годинник у внутрішньому дворику...

Чи  шпацерувати вуличками старовинного і величного Відня. А також побачити дивовижний за своєю красою замок Бельведер та химерний будинок Хундертвасер.

І помолитися в Соборі Св. Стефана.

Сильне враження справив на мене палац Шенбрунн--одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу.

Ну, і як не випити віденської кави і не скуштувати знаменитий торт " Захер"... Та уявляти себе панянкою зі старовинних чорно-білих світлин.)

У Будапешті я прокаталася на кораблику та побачила красу нічного міста, яке світилося тисячами вогнів. На жаль, ми не змогли побачити старовинну Буду з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Ну що ж, отже, можливо колись, іншим разом. І знаєте, в кожній з цих країн я почувалася, як вдома. Іноді мені здавалося, що я у Львові.) І навіть не знаючи мови, можна порозумітися і зустріти людей, котрі будуть обіймати тебе, які рідну.

***

Єдине побажання-- хотілося б в дорозі переглядати тематичні фільми. Скажімо, " Амадей"  http: //moviestape. net/katalog_filmiv/drama/869-amadej. html " Сісі--прекрасна імператриця" http: //moviestape. net/katalog_filmiv/drama/5146-sisi-prekrasna-imperatrycja. html  Чи послухати класичну музику... Дякую Анні, що поставила фільм " Жінка в золотому".
Реклама
Отзывы о других турах