Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасне знайомство з Італією

"П’ять днів, які пройшли на одному диханні - ми потрапили у казку!"

Відгук туриста Аккорд тур Мері (Львів) на тур
Поїздка: 13 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Цього року я собі зробила незабутній подарунок на дн - тур країнами Європи. І, повірте, кожен день раділа своєму вибору.

Оскільки першою у нашому списку була Угорщина, дорога до кордону пролягла через мальовничі Карпати. Барви золотої осені, гарна музика в автобусі, нові знайомства повністю компенсували довгий перехід через кордон (це мінус будь-якого автобусного туру, тому якщо себе підготувати морально завчасно, все буде ок).

А далі все як в казці: вогні вечірнього Будапешту, шик і багатство Відня, романтична Верона та чарівна Венеція Прогулюючись цими містами Ви забудете і про кордон, і про не дуже легкі ночі в автобусі (а це другий маленький мінус). В Італії раджу, якщо є час, прогулятися вглиб міст, тоді ви більше відчуєте атмосферу країни.

Я дякую Акордтуру за організацію туру, за співпрацю з такими крутими гідами, які не лише знайомлять з містом, але й дають багато корисних порад (де поїсти, купити сувеніри, що варто побачити самостійно, де безкоштовно скористатися дамськими кімнатами і тд), за поселення в пристойних готелях, за комфортні автобуси.

Я дякую нашому керівнику групи, Саші Трофімову, за корисну інформацію, за поради, за увагу до кожного! За те що відповідав на одні і ті самі питання по стоп’ятсот разів (на хвилиночку, група в нас була 52 людини), за те, що ділився з нами досвідом, цікавими фактами про кожну країну. Було дуже приємно, коли частина групи пішла у купальні Сечені, а іншій частині Саша зробив мініекскурсію по околицях, аби ми не скучали! Я з нетерпінням чекатиму зустрічі з нашим керівником у новій подорожі!!

Ще окрема подяка нашим водіям: Юліану - за прекрасний музичний смак, Івану - за почуття гумору. Наша поїздка була безпечною, з гарною музикою й усмішкою на обличчі.

До нових зустрічей!
Реклама
Відгуки про інші тури