Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Хороший тур с большими нюансами

"Всё начиналось хорошо. Тур понравился, но были неприятные нюансы, которые оставили неприятные впечатления."

Відгук туриста Аккорд тур Макс (Житомир) на тур
Поїздка: 21 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амурні пригоди в Амстердамі і Парижі!!!

«Амурні пригоди в Амстердамі і Парижі» 21.09.19 – 27.09.19 Рейс№ 444.

Сам тур дуже цікавий, але і дуже важкий (хоч і без нічних переїздів). В деяких містах цього тура я вже був раніше і мені вони не сподобались, але в цьому турі мені ці міста показали з «іншої сторони» і я змінив свою думку про ці міста - вони почали мені подобатись. Наприклад, Париж – попередній раз він мені здався сірим, похмурим і непривітним, а цей раз він мені сподобався. Польща, Німеччина та Чехія мені завжди подобались і тому я туди повертаюся знову і знову. В Амстердамі був перший раз і хочу сказати, що я очікував більшого. По перше, велосипедисти: їх там тьма і вони не їздять – вони ганяють, причому вони всі «нарвані», вони збивають всіх, хто тільки ступив на доріжку для велосипедів, знаючи, що закон на їх стороні і причому навіть не намагаються загальмувати, або об'їхати, а часто навіть навмисно налітають на пішохода. Всі пішоходи в цій країні не мають прав перетинаючи велосипедну доріжку. По друге, в цьому місті стоїть специфічний запах і багато хто ходять і їздять під впливом наркотичних речовин. За день, що я там провів я почав по запаху відрізняти марихуану від канабіса. Хоча в глибинках Голландії все чемно і гарно.

Дуже сподобався керівник групи Горчаков Денис. Знав все, що де знаходиться, історію кожної країни, гарно і чітко організовував групу, постійно нагадував коли і де зустрічі та виїзди в готелі. Розповідав все не нав'язливо і цікаво. Йому окрема подяка і 5 зірок з плюсом.

Це все плюси, але в цьому турі був один ВЕЛИЧЕЗНИЙ МІНУС – ЦЕ ВОДІЇ І АВТОБУС.

В мене склалась думка, що цей тур був організований для водіїв, а не для людей. Тепер по черзі:

1) Водії дороги не знали (хоча вони люди і не повинні все знати), але навігатор, який був у них, теж не знав дороги і їм доводилося довго мандрувати по місту, щоб дістатися місця призначення. ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ до АККОРД ТУРУ – завантажте водіям на навігатори нові програми з новими актуальними картами!

2) Водії людей до готелей не підвозили – вони спершу шукали безкоштовну парковку, якщо її не було на території готеля (а їх, як правило, не було), паркувались, а люди з валізами та сумками пересувались по 300 – 400 метрів до готелей, а потім зранку знов до автобуса.

3) Коли керівник групи казав нам зібратись зранку на рецепшині, наприклад в 07:00, то всі були на місці ще в 06:50, а водії спускались в 07:15. Коли керівник групи призначав нам місця збору по різним містам на певну годину, то водії приїзджали на 20 – 45 хвилин пізніше, а це все наш час, який вони в нас «крали» і який ми мали використати на відпочинок та на більш тривалі по часу екскурсіі. А в Амстердамі вони взагалі два рази не змогли дістатися до місця зустрічі (хоча після першого разу місцевий гід їм показав дорогу) і ми обидва рази ходили до церкви, далі якої вони вже їхати були не в змозі (на другий раз вони придумали байку про пробки на дорогах Амстердама - це там де 80% людей їздять на велосипедах і пробок апріорі не буває). Тому у нас було майже галопом по Європі. Це вже просто кричуща неповага до групи!!! На зауваження по постійним запізненням вони всім пропонували сісти за руль, а при виїздах з готелей вони казали, що керівник групи казав їм іншу годину виїзду (просто брехали) – це вже неприпустимо. Якщо водій не професіонал, то він постійно огризається, роблячи всіх винними в тому, що він не вміє їздити.

4) Водії постійно шукали дешевше пальне і возили нас по різним городкам, вулицям, знову витрачаючи наш дорогоцінний час за який ми заплатили фірмі. Здається, що фірма не знає про паливні картки і дає їм готівку, щоб була спокуса покласти пару євро в карман.

5) В автобусі не прибирали, а навпаки кричали на людей, що вони кидають в мішки для сміття (які знаходіться в автобусі), дуже багато сміття і їм його постійно доводиться виносити. Ця поведінка вже зовсім виходить за рамки.

Раніше (років 6-7 тому) я багато подорожував з фірмою Аккорд тур (тоді ще не було термінала А і відправлялись від залізничного вокзалу) і тоді сервіс був на висоті. Водії знали дороги без навігаторів, ніколи не запізнювались, підвозили автобусом до входу в готель, а потім їхали заправляти автобус і ставили його на парковку. Зранку вони за 10-15 хвилин до виїзду вже чекали в автобусі біля входу у готель і люди спокійно завантажували свої речі і сідали в автобус, рівно в призначений час був виїзд. І що саме головне - були ввічливими.

Готелі всі, крім готеля у Франції, були більш-менш нормальні (деякі кращі, деякі гірші, але нормальні – єдиний мінус ні в одному з готелів не було холодильника). У Франції готель можна назвати так: готель для гномиків: кімната на двох біля 6 м2, а сан. кімната десь ≈ 0.55 м х 1.5 м (там знаходився душ, унітаз та умивальник).

ЩЕ ВЕЛИЧЕЗНИЙ МІНУС АККОРД ТУРУ за старі, проблемні автобуси. В нашому автобусі на другий день щось зламалось і повністю перестав працювати клімат контроль і вентиляція. Ми мучилися весь тур від духоти, а відкрити люки на стелі не можливо, бо на людей, які знаходилися під ними, йшли сильні протяги.

Висновок: САМОМУ ТУРУ, А ОСОБЛИВО ГОРЧАКОВУ ДЕНИСУ ПОВАГА ТА РЕСПЕКТ!!!

А водіям і фірмі Аккорд тур ганьба і величезний мінус!!! Ви опустилися по якості надання послуг до 1 по 5-ти бальній системі. Раніше було 5 із 5.
Реклама
Відгуки про інші тури