Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Три щасливі дні

"Три щасливі дні"

Відгук туриста Аккорд тур Вікторія (Біла Церква) на тур
Поїздка: 19 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Три щасливі дні Краків, Прага + Дрезден

Це мій перший тур з компанією “Аккорд тур”, до цього чула від знайомих гарні відгуки, тому і вирішили з колежанками відправитися у тур “Три щасливі дні Краків, Прага + Дрезден” 19 вересня 2019 року, тур № 368.

“Щасливими” ці дні можна назвати тільки умовно, бо туроператор відправив групу в тур без особистого автобусу. Один автобус перевіз через кордон, інший – до Кракова, третій -   із Кракова до Праги. А загалом прийшлось за весь тур змінити 8 автобусів. Це значні незручності. Іноді очікували черговий автобус цілу годину, пристосовувались до інших груп, котрі були з автобусами. А автобусну екскурсію «Все про Прагу» (входить в вартість туру) взагалі відмінили через відсутність будь-якого автобусу. Правда виручила екскурсовод Майа – провела ще одну пішу екскурсію, хоча ми вже були стомлені попередніми пішими екскурсіями.

Супроводжувала групу Марія Хімка. Їй бракувало досвіду, особливо в таких екстремальних ситуаціях.

Готель в якому ми проживали був гарний, комфортабельний, хороші сніданки.

А ще хотілось би, що б організатори домовлялися з екскурсоводами, які водять групи по городу, що б вони рухалися трохи повільніше, і давали по 5-10 хвилин на фотографування біля визначних пам’яток.

 
Реклама
Відгуки про інші тури