Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш перший досвід

"Загальні враження від туру - позитивні, в це лише через побаченні неймовірні споруди та пейзажі. Все інше:керівник групи, планування ним - жахливо."

Відгук туриста Аккорд тур Alinka (Луцьк) на тур
Поїздка: 14 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Віденський експрес! Краків, Відень, Будапешт

Це був наш перший з чоловіком автобусний тур. Оцінка 6/10.   Трансфер з ЖД вокзалу до Терміналу А, є великим "+", зручно та комфортно. Автобуси комфортні та зручні. Дорогу до кордону ~ 60км, їхали близько 2год - через ліс, поле, де дороги не було взагалі! Кордон швидко пройти нам не повезло - 5годин, через це у Краків попали пізно, і часу на прогулянки по місту було обмаль. Екскурсовод у Кракові - старша жінка, говорила тихо, її чули лише ті, хто стояв поруч, інші - ні. Далі був нічний переїзд у Відень. У Відень ми потрапили о 5 ранку. З Автобуса нас вигнали зі словами: "Швидко, швидко виходьте усі з автобуса" більше 40 людей, стояли посеред нічного невідомого міста. Керівник групи сказала: "Оглядова екскурсія у нас на 7 год,   ідіть гуляйте містом, чекаю вас тут через дві години". Перед Віднем, санітарної зупинки не було! Хоча керівником групи, було сказано що зупинка обовязково буде. Відень місто красиве, екскурсовод хороший, приємна жіночка, розповідала цікаво та доступно. У Відні відвідали факудьтативну екскурсію у замок Шенбурн. Знову ж таки, коли керівник групи презентувала дану екскурсію, щоб її купили - розповіла все дуже красиво. По факту отримали інше. Розповідали, що у нас буде достатньо часу на огляд території (яка є величезною), по факту нам дали 30хв на огляд території, яка має площу як Монако. Далі поїхали на ночівлю у готель - затишний, чистий, комфортний. Сніданки на 3/5, (хотілося хоча б якусь яєшню, чи щось подібне), були нарізки ковбас, сиру, хлопья, чай та кава. Далі був Будапешт - неймовірно красиве місто, яке закохує з першого погляду. Оглядову екскурсію проводив, найкращий екскурсовод Віктор - розповідав не лише цікаво, але й весело. Мали багато вільного часу для ознайомлення з містом самостійно. Ввечері мали прогулянку по Дунаю - це було казково, всім рекомендуємо.

Водії добре знали маршрут, з багажем не допомагали, хамили. Категорично не рекомендуємо керівника групи: Карнауха Вікторія.
Реклама
Відгуки про інші тури