Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша подорож автобусним туром

"Це цікаво, по новому, не легко, але воно того варте!"

Відгук туриста Аккорд тур Svetlana 903 (Вінниця) на тур
Поїздка: 08 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Венеція - місто на воді! Відень, Верона та Будапешт...

Автобусний тур - це для мене щось нове та цікаве, не знаючи чого від нього очікувати, ми з подругою вже чекали вражень

Що в турі порадувало то це робота водіїв, їх привітність вражала, вони завжди допомагали з багажем та і взагалі в такій нелегкій дорозі тримались молодцями, велика їм подяка!

Гід Анастасія попри всі затримки і неочікувані ситуації (на проходженні кордонів особливо, а це 13 годин, принаймні так вийшло у нас) завжди підбадьорювала нашу маленьку команду мандрівників, знаходила всі можливі способи щоб підняти нам настрій і налаштувати на позивну подорож) що в неї виходило на всі 100%, в турі допомагала з усім, завжди була на зв’язку, та відповідала на безліч «питань туристів» 24 год. на добу), тому дякую їй за роботу

Віт туру за таку ціну я взагалі в захваті, так є незручності з нічними переїздами, як би не було ніч в положенні сидя - це ще той виклик), але ці незручності повністю перекриваються тими чудовими та прекрасними місцями, які ми відвідали!

Щодо самого туру, повноцінно вдалося побачити Австрійський Відень та Італійські Верону, Венецію, так як Краків залежить від проходження кордону, а туристична компанія та гід, нажаль на це вплинути не можуть.

Загалом тур сподобався, приємних вражень море!)
Реклама
Відгуки про інші тури