Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш перший візит у Європу

"Пейзажі за якими ми часто спостерігали побачили нарешті вживу, кордони нашої країни перетнули"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (Хмельницький) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 28 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Венеція - місто на воді! Відень, Верона та Будапешт...

Вагомою складовою будь-якого туру є керівник групи у нас була Лотоцька Ольга, дуже привітна та приємна людина. В турі вдало організовувала усіх нас, з турботою до туристів виходила з будь-яких ситуацій, організовано та відповідально ставилася до всіх своїх обов'язків!!! Для нас новачків - з нами був професіонал!!! Усім рекомендую Олічка, ми не відмовились би у наступну подорож поїхати під твоїм керівництвом

Нові країни, мальовнича архітектура, цікаві екскурсії, дуже класно проведені дні туру під час поїздки, так незручно багато часу проводити в автобусі, яким би він не був укомплектованим, але жалітись на це не варто. Хтось хоче лежати в одній країні на лежаку під сонцем з одним і тим краєвидом, а інші оберуть щодня круті пейзажі, різноманітні країни та щодень гуляти по іншому місті. Все навкпуги надихає, розвиває та захоплює, тепер думаю про одне-- чого раніше нікуди з країни не їхали найбільших вражень залишилось після проведення часу у Відні та у Венеції, вражали масштаби будівель, це просто не опишеш кількома словами. Одні емоції, туди хочеться повертатися ще і ще! Нашій групі пощастило провести кілька додаткових годин на озері Гарда, мали змогу і прогулятись і покупатись у цьому райському місці!!! А чого тільки вартий схід сонця над Будапештом, ці вогні по всій панорамі міста..... і це все заслуги нашого керівника!!!

Скільки туристів / стільки думок буде від поїздки, всі знали що ліжка ніхто в автобусі не матиме і зупинки щоб сфоткатись не буде, бо щось там сподобалось мені... ми знали на що йдемо, ми їхали зарядитись позивними емоціями і взяти чим побільше приємних моментів!!!

Так WiFi не було в автобусі, але це є навіть добре, більше батареї вистачило на класні фото приблизно кожні 3 години ми мали санітарні зупинки, тому в інтернет можна було зайти.

Гіди в містах нас завжди зорієнтовували та підказували де що знаходиться. Захоплююче розповідав кожен гід про свою країну, культуру та події! Не можливо було не слухати їх, дуже легко все подавали, так емоційно/ помітно наскільки вони є фанатами

Було декілька питань про які нас не зорінтували коли ми замовлення робили, наша порада усім - перед туром цікавтесь самостійно про країну!!! Ми на місці вже самостійно виходили з положення)

Пройшло вже декілька днів але емоції ще залишаються! Тепер задумуємось якою наша наступна країна буде?

Тому якщо ви вагаєтесь чи підходить вам цей тур чи туроператор-НАША відповідь однозначно ТАК!!!

Дякуємо АкордТуру за кваліфікованих працівників, таких як ОЛЯ ЛОТОЦЬКА, нашим водіям та гідам.... дякуємо усім хто був з нами в поїздці)

Ми далі вікриватимемо нові горизонти.... далі буде....
Реклама
Відгуки про інші тури