Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

мій гірший готель

"не продумано, недостовірна інформація подається з реальною"

Відгук туриста Аккорд тур Bratok (Миколаїв (Львів)) на тур
Поїздка: 22 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанська сієста... Відпочинок на морі!

почалось все з посадкою нас в автобус на останній ряд. за день до туру під час бронювання декілька разів питалися в туроператора чи не останні місця. запевняли, що все нормально автобус на 52 місця. автобус виявився на 49 місць і в таку дорогу на 11 днів без вайфаю. дякуючи нашому турагенту через наші звернення до нього, вирішили дане питання вже після оглядової екскурсії в Кракові. Найцікавіше почалось при поселенні в готель в Льорет. Про те що там нас чекало надсилаю повідомлення з чату групи до керівника групи:

Доброго вечора, Анна, прохання переслати туроператору

«Тур Іспанська сієста, виізд 22/08.

Вирушили в тур 22/08, щойно прибули в Іспанію, заселилися в готель в Ллорет де Мар Sun beach hotel (Іспанія).

Про те, де ми будемо жити в Іспаніі, нас повідомили в останній день на запит туристки у вечір перед виіздом (до цього не знали ні назви міста, ні назви готелю, що є неприпустимим).

Після приізду ситуація виявилася ще жахливішою! Готель в стані геть не пристосованому до проживання, постіль брудна, цінні речі гід наголошувала кілька разів, що потрібно носити з собою (очевидно, були прецеденти).

Готель не відповідає договірним умовам і категорії «3 зірки»

В зв‘язку з цим, ВИМАГАЄМО ТЕРМІНОВО замінити готель, оскільки вважаємо умови проживання в ньому небезпечними і неприпустимими!!

До слова, на наших очах на одну з туристок, що зробила зауваження щодо брудноі постелі, накинувся з криком адміністратор, схопивши іі за руки з погрозами.

Просимо терміново врегулювати питання нашого проживання в іншому готелі!!!

В іншому випадку, будемо змушені надавати цьому питанню широкого розголосу, бо вважаємо таку ситуацію, пов‘язану з заселенням туристів, неприпустимою!

Наперед вдячні!

І чекаємо термінового вирішення і реакції

І нижче були прізвища туристів

 

Постійні шум, крик, навіть виклик поліції. Харчування студентське також. Лише після оформлення скарги на папері, почалися зміни, аж на третій день і думаю вартість цього готелю і в той який нас переселили різняться, бо те що нам представили як 3* таким не є. Вайфай платний 1євро/доба або 1год/добу. Обман інакше не назвеш був з оплатою за номер. В автобусі з нас зібрали 1,75євро за ніч, а реально 0,45євро. Потім все ж віддала керівник групи різницю. Саме завдяки деяким туристам, які звернули на це увагу і вирішилась ситуація з готелем і сіті такс. З нічними переїздами інформація теж неправдива. В турі вказано їх 2, а нас ще двічі піднімали в 3-3.30 ранку щоб переїхати в інше місто. І також заселяли нас далеко за північ. В готелі у Відні при поверненні до Львова, поселили в готель інший, ніж вказано було. Виявили таракани в номері, брудно. Ви передивляєтесь ті готелі куди поселяєте людей? Я впевнений, що Ви знаєте про те що написано вище і або зробите висновки або черговий відгук для галочки, який може і видалите.
Реклама
Відгуки про інші тури