Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Хороший тур шанс побувати в 4х країнах

"Насичена подорож "

Отзыв туриста Аккорд тур Belka Elvira (Львов) на тур
еще
6
фото
Поездка: 25 августа 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Сентябрь 2019
Голосов 8 «
Все лидеры

Отзыв на тур Апельсиновый рай отдых на море Испании и Франции + Швейцария!!!

Про тур враження писати мождна дуже довго) Загалом ви побачите аж чотири країни (це крім транзитних) - Німеччину, Іспанію, Францію та Швейцарію. Вражень буде дуже багато, і, раз ви розглядаєте цей напрямок, то вам щось обов'язково сподобається. Моя душа залишилася в горах Швейцарії та Австрії (Альпи) та, звісно, на курорті Іспанії Лорет де Мар. Привезете купу фото і емоцій) раджу спробувати національні (або ж просто незвичні нам) страви, наприклад, паелью, емпанаду або просто свіжі морепродукти з ринку. Вас швидше за все завезуть в бодегу (винний погріб), там можна продегустувати вина, сири, хамон, ковбаси, солодощі і купити додому і на "сувенір" рідним:)

Стосовно огранізації туру - в мене особисто претензій немає, на 95% задоволена огранізацією. Все досить чітко, вас селять в готелі, ведуть на екскурсії, все розказують, радять, підказуть... Треба тільки уважно слухати керівника групи! та обов'язково вчасно повертатися до автобусу (від вашої пунктуальності залежить все похвилинне планування туру, десть запізнилися - зсувається час екскурсії, потім час прибуття до готелю і т. д.).  

Стосовно групи, що підібралася - ще була жесть... не знаю, нам підфортило, чи завжди є такі люди в групі, але в нас із 34 осіб було близко семи, яким завжди все було не так. І керівник не такий, і про сіті такс (туристичний податок) вони не чули, і готівки вони не мають, і на екскурсії вони не йдуть (а вимагають бо зна чого від керівника), і санітарну зупинку ім через годину після посадки в автобус подавай (для паління, а не для wc), можуть тобі і грубе слово сказати. Я не знаю, як те витримала наш керівник групи (Діана Сафонова, дуже дякую), але в неї залізні нерви і витримка. Так тактично все вирішиувати я б точно не змогла:) Також тепер маю уявлення про роботу керівника групи - поки ви їдете і медитуєте, вона має забронювати номери в готелі, домовитися з гідами в містах, скомпонувати екскурсію з кількох груп в одну, зібрати і опрацювати всі ваші побажання по екскурсіям, слідкувати за вами щоб не погубилися і вчасно прйшли в автобус, діяти в форс-мажорних обставинах...

Що потрібно розуміти, купуючи автобусний тур: вам ніхто не дасть гарантії, що ви потрапите цу всі міста/місця, які ви запланували. На будь-яку необов'язкову екскурсію може не назбиратися достатньо бажаючих, і ви не побачите омріяний Бамберг, наприклад. В цьому турі у нас так було із Вроцлавом, Каннами, Тоса-де-Мар, замком Нойшванштайн, Прагою. Тобто якщо ваша мета -   100% побачити замок Нойшванштайн - краще оберіть тур, спрямований на це або самостійно плануйте подорож. Ми мало ще бачили Європу, тому нам було цікаво майже все о програмі, і ми налаштувалися заздалегідь, якщо щось не побачимо - нічого страшного, поїдемо окремо)) Моя особиста рекомендація - не беріть більше однієї екскурсії на день, інакше у вас зовсім не залишиться вільного часу роздивитися місто, зробити фото і знайти пристойну вечерю в ресторані.

Стосовно розміщення - всі готелі досить пристойні, найгірший був в Празі (совдеп, де не дуже то прибирають), найкращий по ремонту - в Німеччині перша ночівля, з дивовижним краєвидом - в Альпах після дня в Швейцарії. Скрізь є сніданки, як на мене пристойні, як мінімум шведський стіл з ковбаса/сир/круасан/джеми/сік/йогурт/пластвці/фрукти, голодні не будете. В Лорет-де-Мар непогані вечері, м'ясо, риба та ін., і сам готель - три хв. до моря. В дорогу ражду взяти печиво, горішки, цукерки, питну воду (в Європі вона дорога, закиньте в багажник пак), ми ще брали паштети і сух. пайок каші, пюре (вони не пригодилися, але на всяк випадок). Раджу брати своє мило та шампунь, вони майже скрізь в готелях є, але мені особисто часто не підходять, простіше зі своїм.

Загалом подорож була цікавою і позитивною, маю намір повернутися в кожне місто самостійно на 2-3 дні, а то й більше.

*додала по 1-2 фото з кожного міста:) всім гарних подорожей, приємних сусідів і незабутніх вражень:)
Реклама
Отзывы о других турах