Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження

"Загалом поїздка була вдалою і цікавою. Були свої плюси,яких більше і мінуси звичайно незначні. "

Відгук туриста Аккорд тур Ірина (Самбір) на тур
Поїздка: 19 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький поцілунок!!!

З плюсів: Краків-Дрезден-Париж-Прага. Рада, що обрали саме ці міста. Було на що подивитися. Рекомендую цей тур. Наш керівник групи Анастасія Лящук професіонал своєї роботи. Доступно подавала всю інформацію про тур, включала нам цікаві фільми під час приеїздів, лояльно ставилася до усіх пасажирів, кожного разу по посадці в автобус перевіряла наявність усіх подорожуючих та їх паспорти що не мало важливо та відповідала на усі запитання, що нас цікавили. Молодець! Успіхів цій дівчинці і рекомендую подорож саме з цим координатором групи.

За автобус: з плюсів те, що були цікаві фільми та працював кондиціонер в таку жарку погоду це важливо. Водіям велика подяка. Молодці! Тактовні, виховані і дуже обережні. Почувалися ми у безпеці бо відчувався професіоналізм тих людей, які нас супроводжували.

З мінусів лише те, що відстань між сидіннями в автобусі меленька і це вже питання до самих організаторів турів людям в автобусах 5 днів проводити і 2 нічні переїзди слідкуйте за цим бо спинка і ніжки після такого автобуса поболювали і це я не високого зросту, зо вже про чоловіків говорити. Відстань між кріслами має бути більшою щоб можна було ніжки саої витягнути більше. Деякі крісла ще й не опускалися, тому нічні переїзди не були такими зручними. Обираючи тур запитуйте про автобус на якому будете їхати це важливо.

Це єдині мінуси все решта було Ок!!!
Реклама
Відгуки про інші тури