Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Пробіжка по Кракову-Відню-Будапешту

"В трьох словах про тур: скоріше б на роботу, щоб відпочити!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Мирон  (Львів) на тур
Поїздка: 28 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Відень, я вже їду! 

Вибирав тур без довготривалих переїздів, щоб знов відвідати улюблені європейські міста.

Я усвідомлював, що перший день буде важким (виїзд о 2:00, перетин кордону), але був дуже розчарований (і не я один), що нам не зробили зупинку на сніданок, чи хочаб випити кави!!! По приїзді до Кракова відразу почалась огдядова екскурсія. Через 40 хв, я відмомився від екскурсії і пішов шукати кафе, щоб поїсти. Оскільки в Кракові я не вперше, я вирішив сам гуляти по місту, милуватись памятками архітектури та визначними місцями.

Транзитний готель Voronez (на території Чехії) - не найкращий, але в даному турі цей готель просто THE BEST 5+*****:)

З готелю преїзд до Відня був досить щвидким та комфортним.

Оглядова екскурсія у Відні дуууууже коротенька, далі факультативи та вільний час у Відні.

Хочу зауважити, що від керівника групи, та екскурсоводів не було жодних рекомендацій де можна відпочити, попробувати місцевої кухні та напоїв!

Мені дуже сподобалось, що виїзд з Відня в перший день був о 21:00! Це дає можливість побачити місто у світлі вечірніх вогнів! Це дуже гарно!!!

Від готелю Oekotel я був шокований: нас там не чекали!!! І ми були змушені поїхати в інший готель, теж Oekotel:), як ий знаходився ще за 50 км! Тут я був дійсно шокований: це не готель!!! ПТУшні гуртожитки є в кращому стані та краще виглядають!!! Про сніданок я нічого сказати не можу: на сніданок крім варених яєць, хліба, помідорів, огірків, 2х видів найдешевшої ковбаси БІЛЬШЕ НІЧОГО НЕ БУЛО!!! Навіть те що текло з кавомашини кавою назвати неможливо!!! Було одне бажання: якнайшвидше покинути це місце!!!

Хочу особливо відзначити вечірню екскурсію по Будапешту: так швидко по нічному Будапешту я не бігав!!! Я ні по одному місту так швидко не бігав!!! Через ремонтні роботи на трасі Відень - Будапешт, ми запізнились на 15 хв, і не встигали на "кораблик", тому довелось бігти!!!

Екскурсія на кораблику неперевершена!!!

Не тривалий переїзд в готель Berlin і знову шок!!! Ні це вже не шок, це жах: на сходах нас зустрічали цигани, в номерах не прибирали взагалі, стік в душі був забитий, н е тільки в нашому номері, кондиціонер гудить, як турбіна літака, а перед вікнами - траса і шум від машин ще більший ніж від кондиціонера!!! Звукоізоляції в номерах немає: чут и храп з номера в протилежного кінця коридору! Сніданок теж не смачний!!!

Особлива подяка керівнику групи Анастасії: дівчинка більше переживала, щоб автобус відстояв 9 годин і тому наказувала водіям відразу їхати на парковку, а пасажири самі донесуть валізи! Тому всім рекомендую не брати з собою великогабаритних сумок!:)

Під час дегустації вина, у винному погребі, мобільні телефони не працюють і двоє туристів простояли на вулиці в очікуванні Анастасії 40 хв, яка в цей час обідала з водіями. Зауважу, що ці двоє туристів запізнились на 5-6 хв!!!

Отже: вас (туристів) ніхто не буде чекати, ніхто за вами не буде переживати, тому завжди тримайте в полі зору керівника групи!!!

P. s. З Аккорд тур я подорожував не вперше і навіть не 10 раз!!! Тому я маю з чим порівнювати і знаю як виглядають правильно організовані і скоординовані автобусні тури!!!
Реклама
Відгуки про інші тури