Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Приємний відпочинок з хорошими враженнями

"Програма туру дозволяє зробити його доволі "легким" і атмосферним, без шаленої біганини. "

Відгук туриста Аккорд тур Nata_lia (Рівне) на тур
Поїздка: 29 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Купальні, дегустації та угорська щедрість!

Стосовно програми туру - дозволяє підкоригувати її під власні потреби, обравши той темп, який зручний саме вам. Перший день - купальні Егерсалок чудово бадьорять після переїзду. Самі купальні - на достойному рівні. Екскурсія в Єгері почалася, коли вже стемніло - і це було чудово: місто виглядало так атмосферно з нічною ілюмінацією і маленькими кафешками з живою музикою!

Готель в якому нас поселили, виявився стареньким, але дуже чистим і всі меблі були у відмінному стані. Власник готелю - дуже привітний чоловік, хоч і не розмовляє англійською (знав декілька завчених фраз російською, чуть англійської, решта спілкування - жестами:) В принципі, в Угорщині це звичне явище). Сніданки в готелі були смачні.  

Купальні графа Сечені як і купальні Егерсалок - також дуже сподобалися. Проте в одному з басейнів, щоб скористатися ним, потрібна була шапочка для купання, якої в нас не було. Раджу брати її з собою на майбутнє). Вечірня прогулянка Дунаєм на кораблику - також була чудовою. Плюс екскурсія на кораблику проведена українською мовою, додавала якогось особливого настрою - екскурсовод настільки натхненно і не заїзджено її вів!

Загалом перших два дні - дуже сподобались. А от програма на третій день - купальні Камілла - трохи розчарували. Це не термальні води, більшість басейнів - на вулиці і місцеві жителі приходять туди пікнікувати. Таке собі "стандартне місце відпочинку для сім'ї неподалік дому". Як на мене - не те, куди варто вести туристів, бо щось схоже, мабуть, є в кожному місті України. Єдине, чим ці басейни виділяються - вони схожі на термальні води (різна температура води і колір. Хоча колір мабуть надавали якісь трави - в басейні щось плавало як дрібні чаїнки, і це трохи напрягало). На вулиці були басейни з чистою водою, проте в 33-х градусну спеку, як на мене, не варто проводити там багато часу.  Ситуацію з водою рятували внутрішній басейн та джакузі, тому відпочинок, в принципі, зіпсований не був - час провели приємно, хоч це і не те місце, заради якого варто їхати туристу.

Окремо хотілося б відзначити роботу нашого керівника групи - Ірину. Весь процес був дуже злагоджений, по таймінгу ми вкладалися скрізь 100%, без жодних запізнень чи скорочення програми. Чудово координувала процес.  
Реклама
Відгуки про інші тури