Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій екстремальний і дивний відпочинок

"Дуже розчарована. Більше не буду користуватись вашою фірмою і буду давати про вас погані рекомендації. Сподіваюсь, зі мною зв’яжуться представники фірми, адже тепер ніхто на мої повідомлення не відповідає."

Відгук туриста Аккорд тур karisha.moroz (Вінниця) на тур
Поїздка: 14 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Довго думала чи писати вам відгук, чи ні, але вирішила, що ви маєте це знати.

Почалась наша поїздка з того, що наші місця не співпадали з тим розташуванням що ви нам надсилали.

- [ ] Потім, екскурсії та екскурсоводи. Мені ще жодного разу, на щастя, не доводилось зустрічатись з такими екскурсоводами як від вашої фірми. Наприклад, Краків - екскурсовод розмовляв на незрозумілій для нас мовою. Ми так і не зрозуміли що то була за мова - українська чи польська. Париж - це був просто цирк. Екскурсовод був дуже емоційним і до того всього - я себе відчула в школі, в 11 класі коли готувалась до ЗНО, тому що цей чоловік влаштував нам міні екзамен по творам в яких згадувалась Франція. Хочу вам сказати, що ті екскурсії які входили в тур - більшість з них були просто беззмістовними і вам потрібно попрацювати над ними.

- [ ] А ще екскурсія «Вогні нічного Парижу». Нас повезли на Єлисейські Поля дивитись, вибачте, на проституток. І це було не просто розповідь до слова. На цю тему нам приділили хвилин 20 з величезною і захоплюючою розповіддю про те як жінка - екскурсовод шукає своїм клієнтам супутницю на ніч або які є їхні види (транссексуали, геї або товсті жінки). Я ПРОСТО НЕ РОЗУМІЮ НАВІЩО ЦЕ ПОКАЗУВАТИ І РОЗПОВІДАТИ ЛЮДЯМ!!! І це коштувало, на хвилинку, 30€.

- [ ] Також, я обурена тим, що ви уточнювали у мене чи будемо ми жити в 3-х в номері, я вам сказала ТАК. І як результат - в Парижі нас розселили. Чому хтось взагалі з нашої компанії мав проводити ніч з незнайомою для неї людиною?

- [ ] Чому ви знаючи, що ви везете людей на екскурсію не змогли зарання забронювати білети до Лувру чи Версалю, спираючи все на китайців?

- [ ] Ну і родзинка на торті... дах автобуса протікав. Тобто, йде дощ і на вулиці, і в салоні.

Реклама
Відгуки про інші тури