Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасна Італія

"Відпочинок пройшов дуже класно, дуже не хотілося повертатися, і певно я закохалася в Італію)))"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 20 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Mia Italia! Флоренція, Рим, Венеція!

Тур залишив в мене дуже приємні спогади і бажання повернутися в Італію ще не один раз. Велична і витончена архітектура, особливий темп життя, сонячні літні дні сплелися в цьому чудовому турі. Особлива подяка нашому гіду Сергію Равлику, котрий завжди знав: де поїсти, де супермаркет, коли зупинка, де туалет, скільки буде вільного часу, як розібратися в громадському транспорті Риму і т. д, а ще залишався врівноваженим і дієвим в нестандартних ситуаціях (а вони в нас були, і при цьому ніхто не загубився)).

Тур почався з того що нам не прислали автобус, Будапешт виявився перекритим на честь свята, і нам дали бус і спринтер що відвезли нас прямо до готелю на озері Балатон. Бус - це чудо, він зекономив нам 4 години вільного часу на озері))) Ми встигли і покупатися хто хотів, і гуляшик поїсти в місцевому кафе (смачнючий). Сам готель важко назвати готелем, озеро - угорський аналог Азовського моря, але ми добре відпочили перед Словенією.

В Словенії дууууже красиво, столиця затишна. Рекомендую скуштувати місцевий фаст-фуд - ковбаски. І дуже рекомендую екскурсію на озеро Блед. Воно - фантастичне, чистісіньке і з такою бірюзовою водою що очей не відвести. На жаль, на ньому дуже мало вільного часу, хотілось би більше, або взагалі туди на весь день.

Італія - це взагалі моє кохання))) Ажурна Флоренція, вічний Рим, романтична Венеція... Тут головне щоб поталанило з екскурсоводом - і нам поталанило. Особливо вразила екскурсовод Анна на "Флоренція як на долоні"в, дану екскурсію дуже рекомендую - але врахуйте що треба буде дертися вгору на оглядовий майданчик (воно того варте!). В Римі - прекрасно все. Я відвідала музеї Ватикану, і вражаючу Сикстинську капелу. Вартість екскурсії дорогуща - але я залишилася дуже задоволеною. В цілому в Римі я пройшла більше 20 км, і обійшла майже всі головні туристичні об`єкти, так що взувайте зручне і не тісне взуття. Венеція - там дуже красиво, хочеться фотографувати все, сісти десь на обочині споглядати як пропливають гондоли по каналу))) Але дуже мало часу на жаль було на неї відведено.  

Тур йде як без нічних переїздів, але врахуйте що часу поспати в готелі може бути дуже мало (перед Венецією я поспала 3 години). Але краще 3 години сну в ліжечку чим зовсім без сну в автобусі (я не може спати в транспорті, тільки дрімаю трохи). І митися щодня в дущику - це теж щастя.

По їжі - Сергій та екскурсоводи підказували де і що можна поїсти і де нормальні ціні. Обов'язково скуштуйте лазанью, в капрезе моцарела - геть не як і у нас, джелато - просто "маст іт" при такій спеці як була і у нас. Розраховуйте що повноцінний обід може обійтися від 8 до 20 євро на одного (найдорожчою була паста з морепродуктами і бокалом вина у Венеції). Бутерброд що ми беремо в Сільпо за 35 грн там коштує 3-4 євро.

І на завершення, я кинула монетку у фонтан Треві, так що я повернуся до тебе, Моя Італія)))
Реклама
Відгуки про інші тури