Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Іспанія - загадкова чарівна привітна

"Одне з моїх улюблених занять–збирати валізи і вирушати в подорож.В більшості випадків подорожуємо власним транспортом або літаком.Автобусні тури мають свої плюси і мінуси. Тож,що виберете саме ви,залежить від вашого бюджету,мети подорожі та настрою"

Відгук туриста Аккорд тур Lora (Ужгород) на тур
Поїздка: 03 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Курортний Роман Відпочинок на морі Іспанії Швейцарія + Іспанія + Франція

Плануючи відпустку, хотіли побачити нові місця, побувати в країнах, де ще не були. Ідеальним туром для нас був «Літня відпустка під іспанськими вітрилами» з відпочинком на морі, без нічних переїздів, дати підходили ідеально. Саме те, що треба. Оплативши тур, думками ми вже були в Іспанії. Та буквально через пару днів нам повідомили (без всяких пояснень), що тур не відбудеться. Натомість запропонували інші варіанти зі знижкою вартості, або готові були повернути кошти. Найгірше, потрібно було все владнати на роботі, переносити відпустку, переписувати заяву. Такого я, звісно, не очікувала. Після всіх хвилювань та довгих роздумів було вирішено обрати схожий тур - «Курортний роман…»

Подорожували вдвох – я і чоловік. Автобус о 02.30 год. вирушив з вокзалу, а не з ТК «Термінал-А», як було заявлено в інфолисті. Хоча на «Термінал-А» все ж заїхав, щоб забрати туристів, які очікували на відправлення там. Декілька слів про автобус, яким долали шлях. Комфортний, чистий, кондиціонер працював, спинки сидінь опускались, були підставки для ніг, що регулювалися, столик, підлокітники з обох сторін та між сидіннями, індивідуальне освітлення, телевізори, паски безпеки, штори, біля сидінь - роз’єми для зарядки гаджетів. Єдине, відстань між сидіннями була недостатньою для чоловіка (зріст 186 см). Не можу не згадати польський кордон, на якому втратили 7 годин часу!! І черга була ніби невелика, ми просто стояли і не рухались.

Краків - любов з першого погляду! Дійсно вражаюче, красиве і загадкове місто, в якому я ще не була, але знаю, що повернусь туди знову! Після оглядової екскурсії ми вирушили до Австрії. Ночівля в готелі.

Відразу скажу про всі транзитні готелі. Після насиченого дня та сотень кілометрів дороги, хочеться тільки одне - теплий душ та комфортне ліжко. Але крім цього, всі готельні номери, в яких ми ночували, були дуже чисті, що для мене важливо. Білосніжне ліжко, комплект рушників та косметичних засобів були в наявності. Не в кожному був кондиціонер, холодильник чи фен. Сніданки мене влаштовували. Готелі відповідали ціні туру. Отож, їх перелік: OEKOTEL (Австрія), Best Werstern Hotel Cristallo (Італія), Hotel Ibis Styles Antibes (Франція), Hotel du Patti (Франція) Hotel Rafaello (Італія), Hotel Bara Junior (Угорщина).

Не хочу детально зупинятись на екскурсіях. Всі вони чудові, екскурсоводи – молодці. Зазначу, що у вартості туру їх 7 (включаючи парфумерну фабрику Фрагонар), а не 6. Бажаючим побачити Андорру, не вдалось тут побувати. Тур відмінили з технічних причин. З додаткових екскурсій ми відвідали чарівні фонтани, озеро Комо, купальні Егерсалок та гору Монсеррат. Особлива подяка гіду в Іспанії, Геннадію. Не раджу брати екскурсію в Тосса-де-Мар. Майже кожні 15 хвилин туди курсують катери, ціна – 24 євро в обидві сторони з людини. Неймовірно красива бухта з головною окрасою - фортеця Вілла-Велла. Є що подивитись, не пожалкуєте.

Готель Garbi Park в Іспанії став нашою домівкою на сім днів. Всюди він зазначений як 4 зірковий. Неновий, але затишний. У нас був досить просторий номер з усіма зручностями, правда, без холодильника. Сейф – платно, 20 євро. Прибирали і міняли полотенця щодня. Тут були включені сніданки і вечері. Їжа різноманітна: фрукти, овочі, морепродукти, м’ясо, сир, десерти, морозиво також було. Всі напої – за додаткову плату.

Ллорет-де-Мар – мекка для молоді. Численні нічні клуби, бари, дискотеки, казино… все це тут є. Тож, для тих, хто бажає тихого і спокійного відпочинку, вам не сюди.

Пляж і море перевершили наші очікування. Вода чиста, прозора, тепла, насиченого смарагдового кольору, як на фото. Та ще й в оточенні гір… неймовірні краєвиди! Ніколи не пожалкуєте, коли опинитесь тут!

Та все ж, настає час повертатись додому. На зворотній дорозі ще є можливість побачити море, доторкнутись до нього чи скупатись.

Скажу на завершення велике спасибі нашому керівнику групи Вікторії. Допомагала в різних питаннях, організувала пунктуальність групи до хвилини, змогла пережити кількох вічно всім незадоволених туристів! Молодець! А також подяка водіям. Почувши, що ми з Ужгорода, вони прийняли рішення повертатись через кордон в Чопі, щоб висадити нас в Ужгороді. І не дарма, що так, бо кордон проїхали майже за годину, дуже швидко.

Якщо мене спитають, чи поїду я наступного разу з Аккордом? Ні, не поїду! Бо я їду на Мальдіви! А чи рекомендую Аккорд? Так, їдьте! Не дивлячись на все, кращого оператора, напевно, не знайдете! А головне, візьміть із собою хороший настрій, знайдіть для нього місце у вашій валізі! І не звертайте уваги на маленькі неприємності, сприймайте їх, як невеликі пригоди! А без пригод не цікаво ж!
Реклама
Відгуки про інші тури