Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це було незабутньо!

"З самого початку в мене особисто почалися пригоди, і так протягом усього туру й навіть в останній день! Тур в Європу - найкращий варіант як для починаючих туристів, які вперше подорожують самі."

Відгук туриста Аккорд тур Kristina (Чернівці) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 22 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Віденський експрес! Краків, Відень, Будапешт

Так, як я вперше їхала за кордон, я дуже чекала цю поїздку, це було для мене щось нове і я боялась розчаруватись через завищенні очікування. Але, насправді, тур виправдав себе на 100%! Наш координатор, Вікторія Карнаухова, за день до поїздки подзвонила і все пояснила, також створила групу в Вайбері з усіма туристами які їхали в цей тур, і це було дуже доречно і зручно. Компанія подбала про комфортне перебування подорожуючих ще до початку туру, для всіх бажаючих був безкоштовний трансфер до Терміналу А - місце зустрічі та відправки в тур. Там можна було перекусити перед поїздкою, купити в дорогу воду, подушечки для комфортного переїзду... Коротше, там було все! І це дуже дуже радує!

Наша група була дуже організованою по таймінгу, і це не тільки наша заслуга, а й нашого гіда) ми завжди виїжджали вчасно, не було суттєвих затримок, і ми все встигали по програмі. Оглядові екскурсії були дуже пізнавальні й цікаві, я була в захваті від екскурсії у Відні, яку проводила Ірина, та ще й рідною українською!

Міста закохали мене в себе з першого погляду! Спочатку старий Краків зі своєю історією та магічними вуличками, потім величний Відень, який просто вражає своїмт архітектурними пам'ятками, збереженими до сьогодні, і нарешті Будапешт! Моя мрія! Всім відома будівля парламенту - маст хев для туристів і не тільки! Це настільки красиво й велично, особливо вночі. Прогулянка по набережній Дунаю, атмосферні вулички, сяючий парламент... Вважаю, це потрібно побачити кожному!

Окрім екскурсій, в нас було багато вільного часу, ми просто гуляли вуличками міст, ловили моменти щастя, море вражень та емоцій! Це було дійсно незабутньо! Хоч через нічні переїзди ми трохи втомлювались, зате в нас постійно з'являлись сили, щоб  знову прогулятися і дізнатись щось нове. Рада, що вперше за кордоном побувала разом з Вами!
Реклама
Відгуки про інші тури