Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя сієста в Греції

"Максимально змістовно описала весь тур!!"

Відгук туриста Аккорд тур Євгенія (Вінниця) на тур
ще
48
фото
Поїздка: 14 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі і Охридському озері

Рейс 633!

Хотіла подякувати всім мандрівникам за приємну, дружню атмосферу!

Наш тур почався не зовсім вдало, виїзд автобуса був запланований на 6:30, але на Терміналі А був просто Армагедон, велика кількість автобусів, всі відправлялись в одну годину, багато людей, адміністратори не справлялись зі своєю роботою, до цього всього весь ранок йшов проливний ливень, всі були мокрі і злі. В результаті виїхали ми приблизно о 7:00. Жахлива організація відправлення автобусів у тур!!!

Але дякуючи нашому керівнику групи, Юрію Кравцю, який одразу налаштував нас на позитив, своїми вдалими жартами підняв всім настрій. Весь тур отримували цінну інформацію, поради, в автобусі були вдалі художні і документальні фільми. Протягом всього шляху знав і підсказував водіям де краще зупинитись, де велика кількість вбиралень, більшість безкоштовних.

З приводу готелів перший готель Ginkgo - сучасний, новий готель, в мальовничому містечку, поруч супермаркет і парк. Сніданок був чудовим, вай фай швидкий працював всюди.

На території Сербії безкоштовно відвідали дегустацію вин і меду, рекомендую спробувати кунжутний мед, неймовірно смачний!

Другий готель на території Македонії, розташований біля дороги, номери були маленькими, не було гарячої води, інтернет поганий, тільки на рецепції, але завантажував дууууже довго.

На території готелю був басейн, але був брудний.

Зранку виїхали в напрямку Греції, для тих хто придбав екскурсію в Салоніки відвідали це місто, у турі святкувала день народження, цю екскурсію АккордТуру отримала в подарунок. Для тих кого цікавить історична і духовна цінність міста екскурсія підходить. Але саме місто досить брудне, майже все обмальоване графіті.

Після обіду виїхали в напрямку курорту Паралія-Катеріні. Заселились у готель Onar, він знаходиться на 3 береговій лінії, від моря 5-7 хвилин ходьби, готель невеликий, затишний, на рецепції привітний адміністратор і хазяїн, сам номер невеликий з балкончиком, в номері є кондиціонер, сейф, холодильник, фен і маленька кухня. Рекомендую відвідати додаткову екскурсію на острів Скіафос, спочатку переїзд 2 години до порту, потім на лодочку і відправились на острів, плили години 2 з фантастичними краєвидами, відвідали містечко Скіафос там було 3 години вільного часу для обіду, прогулянки і фотопауз. Після знову повернулись на корабель і відправились на фантастичний пляж Кукунарис, де також був вільний час для відпочинку на морі, вода неймовірна, прозора. Ввечері повернулись на курорт.

Море в Паралія-Катеріні зранку спокійне, чисте, ввечері бувають хвилі. Чудово підходить для діток, вода тепла, є декілька безкоштовних пляжів, решта від закладів, можна придбати каву (фрапе) за 3€ і сидіти весь день на шезлонгі під зонтиком.

В обід виїхали з Греції в напрямку Македонії, перетнули кордони і ночували в готелі на території Сербії, на околиці Белграда в готелі Панорама, він знаходиться на об’їзній дорозі, досить шумний, мінус - немає фену. Зранку з готелю почалась наша екскурсія містом, історична, змістомна. Гарні панорамні пейзажи, не брали додаткових екскурсій, вільного часу вистачило і по магазинам пройтись і пообідати.

В останній момент керівництво АккордТуру змінило нам останній готель, планувалась ночівля на території Румунії, але ночували в результаті на території Угорщини в місті Ньїредьгаза, через зміну їхали довше, прибули пізно вночі, були втомлені. Готель Europa номери маленькі, мансардні, дуже душні, кондиціонери не працювали, в душі не було фену, сніданок простенький.

Зранку виїхали в сторону України.

Окрема ВЕЛИКА подяка нашим водіям Романові і Івану за професіоналізм, на всіх кордонах були одними з перших, на вимогу завжди відкривали багажні відділення, в автобусі завжди було прибрано, прохолодно.

Реклама
Відгуки про інші тури