Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя чудова подорож до Хорватії!

"Від подорожі в Хорватію я отримала захоплюючі і незабутні враження, хоч дорога була довгою... Дуже сподобалася екскурсія на Плітвіцькі волоспади, а море одразу вразило своєю глибинною прозорістю, кольором та соленим присмаком! "

Відгук туриста Аккорд тур mary (Львів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 01 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

Від подорожі в Хорватію я отримала захоплюючі і незабутні враження, хоч дорога була довгою...  Дуже сподобалася екскурсія на Плітвіцькі волоспади, а море одразу вразило своєю глибинною прозорістю, кольором та соленим присмаком! Готелі  по всьому маршруту - супер. Керівник групи Едуард Русин чудовий спеціаліст, упродовж всього туру уважно прислухався до кожного туриста, допомагав і намагався задовільнити всіх.

Однак автобус вибрано на трієчку та водії особисто мене здивували - зовсім не допомагали розмістити речі в багажному відсіку, чи забрати їх звідти...

Екскурсовод в Будапешті  - не почула нічого саме як від екскурсовода,   в Будапешті вже втретє (є з чим порівняти). Побажання на майбутнє замінити кимось цікавішим та енергійнішим.

Столиця Загреб цікаве і чудове місто, однак мало вільного часу:) Екскурсія на Плітвіцькі озера - поза конкуренцією, це ЧУДО, однак сам трансфер - дорого, інші фірми саме за трансфер беруть суттєво дешевше.  

В Пореч та Ровінь ми не їздили, хотіли ще трошки відпочити на морі, однак маршрут складений так, що довелось виходити з автобусу поблизу Рієки і йти пішки по трасі більше кілометра до моря і назад, а потім посеред дороги чекати автобус з екскурсії: (

Допрацюйте маршрут так, що усім туристам було максимаьно комфортно:)

 
Реклама
Відгуки про інші тури