Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірший тур та керівник групи

"Аккорд не дбає про репутацію. "

Відгук туриста Аккорд тур Вікторія (Бердянськ) на тур
Поїздка: 14 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Вікенд в Будапешт! + Хевіз!

Якщо Ви подорожуєте з цією компанію будьте готові до неприємних несподіванок! Ціна на тур збільшилась за декілька днів в два рази (білети до Львова вже були придбані і т. п.) Купити тур раніше не дозволили в агенції, чекали наповнення групи. Коли за тур сплатили внесли зміни в програму; в агенції запевнили, що заявлене раніше (Хевіз та Балатон) відбудеться. Керівник групи (Марія Газак) не могла впоратись з часом. В перший день в купальні не встигли і т. п. (можу порівнювали її "професіоналізм" з іншим варіантом, т. як в березні їздила з Аккордом в Краків). Зібрали гроші на поїздку на Балатон, але роздали назад, т. як сказали, що ймовірність опадів (так вона була - 20 відсотків і всі про це знали ще в України!) Незначна частина поїхала у Відень (він з'явився в програмі за 3 дні до початку туру).

Я телефонувала роумінгом в Аккорд, Сказали, що зв'яжуться, але до сьогодні.... Доречі, коли я зателефонувала сьогодні і хотіла розказати про тур, мені сказали, що приймають виключно все письмово! Для чого залишені телефони?! На мій емейль продовжують скидати інформацію про тури, ось такий зворотній зв'язок! Не чекайте на вибачення!

Я не один раз пояснювала Марії жах ситуації, що на Відень є окремий турі всі їхали на озера. У відповідь отримала фразу: "Не всі туристи мають бути задоволені! "

Автобус - туалет не працював і одна розетка!

На другий день більша частина туристів була змушена самостійно організовуватись. Не всім вдалось, але на щастя це не про мене (я не перший раз подорожую). Обравши Аккорд, я сподівалась на комфорт і піклування, але з жодного боку їх не було. Обираючи компанію - думайте!
Реклама
Відгуки про інші тури