Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Правда

"все чудово, але є але...."

Відгук туриста Аккорд тур Zhanna (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 15 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Віденський експрес! Краків, Відень, Будапешт

Вітання Всім! Нещодавно повернулись з туру "Віденський Експрес". Я турист бувалий, але такого роду автобусний тур був перший, вибрали Аккорд, бо чула, що Ви найкращі в свому роді. На другий день туру було моє день народження, тому для мене було важливо, щоб все пройшло чудесно. і це незважаючи на те, що вже не раз була в Кракові і Відні, але писатиму по-порядку=)

Загалом тур класний і я можу рекомендувати його, особливо туристам, які тільки починають подорожувати!

Все почалося з терміналу А, ми приїхали на машині, оскільки знали, що є платна стоянки, а це дуже зручно і не прив*язує до поїзда чи інших способів добирання. (нажаль, тут ми ще не знали, що в нас виникне проблема, напишу нижче) Термінал А вразив! Все для туриста, готель, кафе, туалети, душ, зарядка, магазин-задумка чудова, реалізація теж хороша.

Вирушили в тур:

-Автобус загалом чистий, але старий, я не вибаглива, але до кінця подорожі багато, що ламалось, моє місце припустимо вже після Відня не опускалось, а водіїї сказали, що нічого не можуть зробити.

-наша гід Вікторія Карнаухова, спочатку склала неоднозначне враження, погано говорить українською мовою, але вона щиро вибачилась, що вона родом не звідси і вчить українську, процес дається складно. Під час подорожі виникало багато форс-мажорних і тут ми особливо оцінили навики нашого гіда. Вікторія чудово організовувала людей і розрулювала максимально якісно ситуації, які виникали (то кордон, там невстигаєм, то туалет комусь терміновий тут і зараз, то дорога перекрита, то там закрито, бо свято і так далі) Можливо то дрібниці, але насправді це важливі моменти!

-1 день Краків. Були там не довго, бо нас довго тримали на кордоні. Ескурсовод на оглядовій ескурсії (здається Ірина) з Кракова неймовірна жінка!!! дякуємо!

-2 день Відень. ну Відень чудесний, не буду багато писати, треба їхати і дивитись, то був мій день народження, чудовий настрій, торт Захер і штрудель. Ескурсовод на оглядовій теж була чудова!!! Аккорд тур подарував мені ескурсію в честь мого свята, за що Вам щиро дякую!!! (правда я вибрала ескурсію у Будапешті! )

-ночівля в готелі за Будапештом. 3 зірки*, але готель був супер, меблі старенькі, але все є, чисто, просторо, душ, туалет, телевізор, а сніданок шведський стіл був мега!!! я була у різних трьох-зірових готелях, цей був на рівні!!!

-3 день Будапешт. Чудове місто! помпезне та вражає. Правда почали тут у нас виникати проблеми. Ескурсовод з оглядової була нормальна, не зачіпила, але все добре. Потім всі пішли по ескурсіях, і тут нас чекали сюрпризи бо незабаром мало бути святкування Дня Незалежності Угорщири, вони поперекривали кучу доріг, було страшенно складно добратись навіть до Буди. В нас з*їхали всі графіки, але Вікторія-гід розрулювала, плюс був просто МЕга Мега крутий ескурсовод (нажаль забула ім*я, можливо Володимир) ми втратили годину ескурсії, за яку заплачено, то він придумав нам інший маршрут, за що не шкодуємо, бо нога туриста там не ходила. Професіонал з великої букви!!!!

-після Будапешта поїхали на Єгер, там за бажанням хто хоче хто ні може йти на дегустування вин. і вирушили додому, знову ж таки пізніше, бо з*їхали всі графіки на декілька годин.

-Угорський кордон проходили трохи довго, але це нормальна історія на кордоні.

і тут ПОЧАЛОСЬ. Доїзджаючи на Україну виявилось, що дехто не встигав на поїзд, і було вирішено відвести цю дівчина на ЖД вокзал, хоча ми б мали спочатку їхати на термінал А, а потім на вокзал. Та інакше б не встигли, Всі ми люди і звісно погодились, бо ввійти в положення це нормально. Також виявилось, що ми єдині з нашого туру, що приїхали на машині. Водії не дуже хотіли вже нас двох відвозити на термінал А, але погодились. (хоча це їхній обов*язок!!!!!!!!)

Коли ж ми приїхали, вони категорично сказали, що везти нас не будуть і щоб ми брали таксі, бо термінал А закритий (був шахматний турнір, неділя) Я звісно все розумію, але мене як туриста, якого обіцяли, що доставлять до терміналу це не припустимо. Був скандал, я висказала все, що думаю по цій ситуації. Водіїї зробили винну нашого гіда, що вона поставила в пріоритет вокзал, а їхній бос-перевізник сказав, якщо нас тільки двоє, то не вести вже на термінал. Хоча гід все добре говорила і за нас щиро боролась. Навіть гроші свої почала давати на таксі, звісно ми їх не взяли, хай би перевізник платив, раз він такий.

Аккорд, це було розчарування, а це після того, пару днів подорожі, як я написала позитивну анкету, після дня народження і так далі. Мов плюнули в душу. Ми приїхали на машині в термінал, щоб легко та з комфортом виїхати звідти, як було обіцяно, а не брати таксі за власний рахунок, ще туди самому їхати. Закритий термінал розумію, потрібно доставити було дівчину на вокзал розумію, але залишити нас на вокзалі ні. В мене ціілком зіпсований настрій і просто перекреслили всі позитивні відгуки, що я чула про Аккорд і вашу якість та сервіс.

П. С. ще під час подорожі було чути, що водії хотіли командувати гідом, що дивно.

Надіюсь, ви не залишете мій відгук без уваги. Номер автобуса ВС 8703 ВК.

Реклама
Відгуки про інші тури