Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Коротко про Іспанію

"Ніколи не залишав відгуків раніше, але таки вирішив поділитися враженнями від цього туру"

Відгук туриста Аккорд тур rocket (Львів) на тур
Поїздка: 10 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Подорожую з акордом втретє.

1 - Париж, більше нічними переїждами я не їздив і нікому такого не рекомендую.

2-й тур - в Хорватію, найкраща моя поїздка, автобув був напівпорожнім, в готелях також жили окремо, кілометраж не великий, ну і Хорватію повинен побачити кожен.  

Тепер кілька слів про тур в Іспанію. Їздив один

Загалом відвідав 5 країн, більше 10 міст, але тур не найпростіший. Більше 5000 км і 50 годин в автобусі, після такого туру беріть ще одну відпустку шоб відпочити від відпустки (соі  за тавтологію). Не любитель подорожувати автобусами, але я сам знав на шо підписувався тому сам винен.

День 1 - Перетин кордону, у Вроцлаві були достатньо часу і на екскурсію, і поїсти.

День 2 - 70 % часу в автобусі, 1,5 год на екскурсію в Бамбергу, і стількиж в Ротенбургу (не беріть цю екскурсію, краще піти поїсти)

День 3 - Женева. Брав екскурсію "Швейцарська Рів'єра", -  краще залишіться в Женеві та погуляйте нормально в одному місті.

День 4 - Дорога до Іспанії, під вечір поселення в готель

День 5 - екскурсія в Тосса-де-Мар на короблику, - рекомендую, гарні піскові пляжі

День 6  - Барселона (на весь день), + Гора Монцерат - тут 5 з 5, всім ця екскурсія зайшла

День 7 - Переїжд в Ніццу, відпочинок на лазурному березі, на пляжі камінчики

День 8 - Верона, брав екскурсію на озеро Гарда, сказати шо там погано не можу, але не рекомендую. На Гарді вільного часу було 1 година, якраз встиг поїсти і назад. Якшо тудт їхати то на весь день, краще погуляти спокійно у Вероні, місто сподобалось.

День 9 - тут моя відпустка закінчилась, так як в Будапешті був вже двічі, а переїзд з Верони в Будапешт - 800 км + 500 на Львів (я ше в другий день шукав літак з Верони на Львів, але прямих нема і ціна 15 тисяч, тому не получилося схалявити)

По дорозі додому заїжджали в Єгер - дуже смачні обіди і недорого, повернення в Україну в 3 ночі

Готелі були різні, від нормальних і по розміру 5 м на 5 м (у Франції), снідав тільки пластівцями тому не можу оцінити сніданки. В Іспанії 3 дні жив сам (тут Оксана підвела (якшо читаєш то тобі привіт), але це її рішення), готель нормальний, була гаряча вода (хтось жалівся шо не було), вечері нормальні, номер великий.

Швецарія  - дороге місто, купив магнітик тут на 9 євро, якшо говорити про ціни то сам тур  - 15 тис, десь на 7 тис набрав екскурсій, загалом потратив 38 тис гривень на одну людину. (в мене зарплата в доларах тому ні в чому собі не відмовляв), але можна і дешевше погуляти тут все індивідуально.

Водії молодці, гід Назар - 5 з 5-ти, людина знає свою роботу, загалом тут непоганий, не беріть багато екскурсій, краще побачити менше і погуляти довше. І якшо не любителі катанняв в автобусах, краще беріть тури з меншим кілометражем

Старався описати коротко, можливо комусь відгук буде корисним.
Реклама
Відгуки про інші тури