Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Зіпсований відпочинок

"Вперше скориставшись послугами Аккорд-тур неймовірно розчарована...."

Відгук туриста Аккорд тур KLM (Бориспіль) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 23 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Краків!

Тур "Вікенд в Краків! " - це був подарунок синові на день народження. Вибрала саме його, тому що відсутні нічні переїзди та в програму туру входить відвідування парку розваг ENERGY LAND.

Налаштовані на позитив і приємний відпочинок, ми прибули до Терміналу А, біля автобуса, рейс №313, нас зустріла Вікторія П.

День 1: До Кракова ми прибули без особливих затримок. Близько 12 години розпочалася оглядова екскурсія "Королівський шлях", як на мене екскурсовод не змогла передати колорит і атмосферу міста. Наступною ми вибрали екскурсію "Ласощі польських королів" (26€/21Є), хоча це ніщо інше ніж звичайний обід з великими порціями і з обмеженим часом (бо через годину запланована екскурсія). Тому на жаль насолодитися смачними стравами та приємним спілкуванням з неймовірно харизматичною пані, котра з захопленням розповідала про минуле і сучасність міста та країни, часу було дуже мало. Більше екскурсій того дня ми не планували. Маючи карту міста та бажання побачити якомога більше неймовірної архітектури, ми навіть не помітили як промайнув час. В Краків закохуєшся з першого погляду, він зачаровує своєю величчю та простотою одночасно. Втомлені, але задоволені близько 23:00 ми приїхали до готелю Fero Express кімната № 329, заселилася з величезним бажанням відпочити, бо понад добу взагалі не спала, але не вдалося… О 1:00 я прокинуся від сильного свербіння рук, ніг, обличчя, тобто все тіло, не захищене піжамою, було скусане за годину. Ніч боротьби з невідомими жучками (Google визначив, що це клопи) та дуже сильним печінням, (головне, що сина на сусідньому ліжку не кусають), нарешті закінчилася.

День 2. Зранку привітала синочка з днем народження, щоб не псувати свято не акцентувала увагу на нічній пригоді. Повідомила керівника групи Вікторію та персонал готелю, показала фото ліжка, та укусів зроблених вночі. Вікторія сказала, що це можливо комарі мене покусали і якщо можна щоб прибрали номер…

При відвідуванні парку розваг ENERGY LAND приємним бонусом було квиток імениннику за 1 злотий, цю інформацію знайшла самостійно на сайті. (попередньо в автобусі запитувала в Вікторії про таку акцію, на що вона відповіла, що це лише для поляків). Моє самопочуття весь час погіршувалося. ДУЖЕ ДЯКУЮ Наталі, Славіку та їхнім онукам, за те що, по суті незнайомі люди (сусіди в автобусі), зробили цей день народження незабутнім для сина. Хлопці випробували всі екстремальні гірки, навіть півгодинні черги їм не зіпсували настрій.

Заплативши за екскурсію 23 € + за вхід 129,00 zł мене вистачило лише на два сімейних атракціони, втома, головний біль, нестерпне печіння та свербіж зробили свою справу.

Прибувши до готелю єдиним бажанням було впасти і виспатися. Нам дали інший номер, на порядок кращий. Мій стан помітила жінка з персоналу (наша землячка), вона принесла мені проти алергічних таблетки та крем, декілька раз приходила запитати як я себе почуваю. Страховкою я не скористалася, що потім виявилося великою помилкою.

День 3 Сніданок. Відвідування екскурсії "Польський Акрополь" - Вавельський замок. Після групової екскурсії ми вирішили залишитися на території замку, щоб більш детально познайомитися.

День 4 Відвідала лікаря дерматолога, діагноз дерматит від укусу комах, лікування протиалергійні препарати, мазь та антибіотик...

Перше знайомство з Аккорд туром викликало суперечливі почуття. Неприємним відкриттям стала бездіяльність керівника групи, турагент та туроператор також залишилися осторонь....
Реклама
Відгуки про інші тури