Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Раджу тим хто сумнівається

"Це була чудова поїздка - краще ніж очікували."

Відгук туриста Аккорд тур olga (Львів) на тур
Поїздка: 01 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Фіорди Півночі!!!

Почнемо з того, що скасували тур, який ми придбали раніше (3 столиці Скандинавії) і вимагали доплату за цей тур, який є дешевшим, ніж наш. Цей початок зіпсував настрій, але надалі (всупереч очікуванням) усе було чудово - ми не пошкодували, що поїхали на "Фьорди Півночі".

Тур цікавий. Однозначно вартує поїхати. Ми подолали 4300 км. Так, величезна відстань, великі переїзди майже кожен день, але це не дуже втомлювало: лише відбирало час у містах відвідування.

По днях:

1. Гданськ. Були там цілий день. Сподобалось усім: і тим, хто їздив на екскурсії, і тим, хто гуляв самостійно.

2. Переїзд на лайнері - це як круїз на 1 ніч. Там і дискотека, і ресторани, і дитячі розважальні кімнати, дьюті-фрі, кімната для комп'ютерних ігор. Вечеря за 20 євро - це атракціон, де люди намагаються з"їсти більше, ніж вони можуть, бо реально багато усього смачного (наприклад, була чорна ікра). Після сендвіча з сиром, маслинами і помідором чері в Норвегії за 9,99 євро вартість цієї вечері на лайнері виглядає смішно дешевою. Каюти на 4х з туалетом, душем, телевізором.

3. Копенгаген. Туристичні вулички брудні і незатишні. Русалонька занадто переоцінена. Були приємні моменти, але місто розчарувало. З задекларованих 4 екскурсій реально є час відвідати тільки дві. Інші дві - просто для реклами тура.

4. Осло. Місто, не схоже на інші європейські столиці. Вартує взяти додаткову платну екскурсію: можна побачити нові житлові/офісні квартали (приголомшлива сучасна архітектура) та парк скульптур Вігеланда, який нікого не лишає байдужим (чи захват, чи повне відторгнення).

5. День на фьордах. Круїз на кораблику та Поїздка по Фломськії залізниці - маст хев. Круїз був майже три години, тож насичення фьордами було повне. Флом - приємне маленьке містечко з сувенірами та кав"ярнями.

6. Великий переїзд до Гетеборга і тільки 2 години у місті (вільні чи екскурсія на автобусі) і великий переїзд до порту на лайнер. Гетеборг побачили як приємне затишне місто. Багато локацій з вуличною їжею (морепродукти і т. ін), музикою. Попали в Ботанічний сад, пройшлись по центру та по набережній. Але часу критично мало. Рекламована екскурсія в музей "Вольво" не можлива, тому що займає біля 4 годин, яких в нас не було.

Готелі по маршруту - супер, особливо в Норвегії. Усюди був фен, в Швеції та Норвегії також холодильники. Доречі, в Гданську, Норвегії та Швеції вода з крану - питна. Тож, не вартує везти з собою багато води - можна набирати в готелі на поточний день.

Керівник групи - Віталій Пристава - дружня, врівноважена, приємна людина, з якою комфортно подорожувати у групі.

Хороші водії, якісний автобус з кондиціонером і фільмами про Італію ;)

Дякую усім, хто доклав зусиль по організації та склав нам компанію в автобусі.
Реклама
Відгуки про інші тури