Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша подорож в Італію

"Італія - любов назавжди!"

Відгук туриста Аккорд тур Lana Lotaringska (Рівне) на тур
Поїздка: 03 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Венеція - місто на воді! Відень, Верона та Будапешт...

Ось уже як тиждень вдома, а емоції не відпускають! Я ще десь там... ховаюся від дощу у Кракові, насолоджуюся величністю Відня, пишу лист до Джульєтти у Вероні, переходжу один за одним мости Венеції! А все почалося з маленького бажання – поставити омріяні «штампики» у моєму нещодавно виготовленому паспорті… І ву а ля – я уже разом зі своєю подругою в приємному хвилюванні перетинаю кордон!

Так от, у цьому 5-ти денному турі (жаль, що на довше не вийшло в силу обставин), життя було більше ніж днів. Ми встигли полюбуватися магічним Краковом, прогулятися розкішною резиденцією Габсбургів, поблукати столицею всіх романтиків та закоханих, пізнати таємниці венеціанських каналів, помилуватися шедеврами природньої краси, насолодитися кавою в Італії. А от Будапешту не вистачило, хоча і мали нагоду роздивитися місто як на долоні з гори Геллерт.

Приємним сюрпризом від #АккордТур був подарунок на день народження (маю таку звичку кудись мандрувати у цей день!) водний круїз «Вся краса Венеції» (бачили б ви ці фото – в інстаграм залишу з хештегом #accordtour_Venice #GrandCanal_Venice). Не забули про маленький ритуал прощання - кинули монетки в Адріатичне море, що заручилося з Венецією чи то вона з ним, щоб ще раз приїхати!

Якщо ви хочете залишити собі від сьогодення на майбутнє дуже багато приємних спогадів, цікавих знайомств, ну і звісно дуже багато фото, тоді швидше бронюйте цей тур, щоб дісталися кращі місця в автобусі!

P. S. І не конвертуйте валюту – просто насолоджуйтеся життям!

А щоб остання доба не була пеклом (бо це з 8:20 до 23:00 в дорозі) - просто побудьте ще у Львові, скуштуйте львівську каву із смачним десертиком в Італійському дворику (повірте, це буде доречно). Це ще + фото до вашого архіву!

Подорожуйте! Відкривайте для себе цей загадковий, чудовий, неймовірний світ! І обов'язково мрійте, адже мрії здійснюються!
Реклама
Відгуки про інші тури