Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Мій відгук на подорож Фіорди Півночі з Акорд-туром 1-7 серпня 2019

"Рекомендую!"

Отзыв туриста Аккорд тур tyshka (КИЕВ) на тур
Поездка: 01 августа 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Август 2019
Голосов 0 «

Отзыв на тур Фьорды Севера!!!

Мій відгук на подорож Фіорди Півночі з Акорд-туром з 1 по 7 серпня 2019 р.

Автобус зручний, водії молодці, гід Віталій Пристава приємно вразив (весь час розповідав про місця куди їдемо, оперативно вирішував супутні питання по туру і взагалі приємна людина). Готелі попалися зручні, красиві, з гарним сніданком (Rondo, Польща, Best Western hotel Trollhattan, Швеція, Skarsnuten, Норвегія).

Також була дуже чудова група туристів - нікого ніде не чекали!

Сподобалось, що в цьому турі достатньо часу виділялося на прогулянки по центру міста (Варшава 2 год 45 хв, Гданськ 8 год, Копенгаген 5 год 30 хв, Осло 5 год, Флом Фіорди 10 год, Гетеборг 2 год, включаючи піші екскурсії).

Також будьте готові, що тур автобусний і їздили ми багато, кожного дня 200-300 км, а іноді і більше. В готелях - лише поспати і поснідати. Весь час були в русі:)

Що пораджу - в дорозі мати і готівку, і картку (розраховувались скрізь карткою, але наприклад, щоб піднятися на панорамну площадку в Гданськ потрібні лише злоті). В кожному місті знаходили безкоштовні туалети (інфоцентри, ратуші, біотуалети, бібліотеки, МакДональдс, BurgerKing). В Данії, Норвегії, Швеції сніданок в готелях, обідали або вуличною їжею, або своїми перекусами (купували в Україні та Польщі, в Скандинавії ціни в 2-3 рази вищі). Воду також мали свою (а в готелі Рондо навіть подарували дві пляшечки води:).

Загалом тур сподобався. Рекомендую!

Другие отзывы tyshka

Календарь 30.04.2021 - отзыв на тур Великолепный век Султанов…
Голосов 0
Реклама
Отзывы о других турах