Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Можливість подорожувати - саме це робить людину по-справжньому щасливою!

"Доброго дня всім тим, хто любить подорожі та активний відпчинок!"

Відгук туриста Аккорд тур Захарова Ольга (Маріуполь) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 29 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Доброго дня всім тим, хто любить подорожі! Я дуже рідко пишу відгуки, однак, не відзначити цю подорож просто неможливо!

Карпати – це казка, у яку ми потрапили у турі «А над Говерлою – хмарки!» та дуже не хотілося, щоб вона закінчувалася. Однак, все має свій кінець, проте спогади про цю неймовірну пригоду залишаться надовго!

Красоти неньки України, які ми побачили у цьому турі, - скелі Довбуша, Бухтівецький водоспад, казкове Яремче, Ворохта, Верховина, полонина Ігрець, Микуличин вразили свою безмежністю, чистотою, величчю та дуже сильною енергетикою.

Сходження на Говерлу – це найбільш драйвова частина подорожі. Не можу сказати, що це легко та зовсім просто, однак це неймовірно ярко та кайфово. Це можливість перевірити себе та свої сили, можливість переключитися та забути буденні справи та проблеми та насолоджуватися красотами природи.

А сходження на вершину гори Горган Микуличинський – це загалом бальзам на душу, бо такої краси карпатського лісу, смакоти лісових ягід та яскравих краєвидів на вершині, що захоплюють дух, важко буде знайти деінде.

Безумовно, наша подорож не виявилась би такою вдалою без людей, які завжди були поруч – пана Юрія (керівник групи) та пана Миколи (водій). Щира вдячність Юрію за підтримку, легку вдачу, посмішку та завжди гарний настрій, цікаві історії та гарне почуття гумору. Ви без сумнівів майстер своєї справи та перш за все відкрита, чуйна та дуже позитивна людина!

Раджу кожному, хто ще не був у Карпатах, хто любить активно проводити час, хто хоче отримати шалене задоволення від захоплюючої природи, свіжого повітря та прохолоди гірських річок без сумнівів вирушати у подорож під назвою «А над Говерлою – хмарки»!

P. S. Пан Юрій так натхненно нам розповідав про всі вершини двотисячники українських Карпат, що ми поїхали з бажанням та мрією обов’язково повернутися та піднятися на них)))

Можливо, в майбутньому в Аккорда з’явиться такий тур, що втілить такі мрії у реальність!!!
Реклама
Відгуки про інші тури