Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Історія подорожі

"Неоднозначні враження від подорожі"

Відгук туриста Аккорд тур Vit.lia (Полтава) на тур
Поїздка: 23 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Європейські цукерочки:Прага, Мюнхен, Відень, Зальцбург, Будапешт!

Хочу поділитися враженнями від туру “Європейські цукерочки” (рейс 881), який проходив 23.07-28.07.2019. Керівник групи Ірина Гнатяк. Після самостійного знайомства туристів стало відомо, що даний тур був збірним та включав подорожуючих із даного туру та, приєднаних за день до виїзду, туристів із туру “Шість прекрасних миттєвостей”, які мали виїжджати 20.07. та 23.07.2019 р.

Загальні враження – проїхали більше 2.500 км, тур дуже насичений екскурсіями, особливо факультативними. Більшість екскурсій були цікавими і туристи отримали задоволення, а деякі відбувалися дуже швидко, за принципом, як би відбути (гастрономічна екскурсія у м. Мюнхені – з 22-10 до 22-40). Під час подорожі постійно запізнювалися на екскурсії та поселення в готелі. Основною задачею керівника групи було продаж за евро факультативних екскурсій, причому без видачі квитанцій чи чеків, що, на нашу думку, не виключає фінансових зловживань. При цьому, туристам надавалася мінімальна інформація, здебільшого – про час сніданку, виїзду з готелю та збору туристів. Подорожуючі постійно просили керівника групи дотримуватися графіку програми туру, згідно з яким ми повинні були прибути у м. Львів орієнтовно (в залежності від проходження кордону) о 23-00 28.07.2019 р. Зважаючи на таку ситуацію з постійними запізненнями, за два дні до закінчення туру та кожний день після цього звертався до керівника групи з проханням про дотримання графіку і, по можливості, вчасному прибутті до Львова, так як поїзд до м. Києва, на який у нас були квитки, відправлявся о 01-38 29.07.2019 р. Однак, прибули до м. Львова о 3-30 29.07.2019 р., тобто запізнилися майже на 4,5 години, притому, що на угорсько-українському кордоні перебували 2 год. 45 хвилин. При цьому більше 10 людей запізнилися на потяги, які вночі відправлялися із Львова. Дуже співчуваю парі з м. Житомир, у яких були квитки у спальний вагон на потяг, який відправлявся зі Львова о 3-13 29.07.2019 р. (запізнилися на кілька десятків хвилин) і, які, також, просили керівника групи про вчасне прибуття.

Виникає резонне запитання, якщо у останній день подорожі не було фарс-мажорних обставин та відбулося відносно швидке проходження кордону, хто повинен понести відповідальність про значне запізнення, яке нанесло матеріальну (вартість квитків на потяг для подальшого проїзду) та моральну шкоду мені та іншим туристам. Тоді, як у програмі туру вказано, що “По дорозі при наявності часу рекомендуємо відвідати винний регіон Угорщини – Егер”, тобто, питання про відвідання Егеру вирішується у останній день під час повернення додому, але гроші були зібрані у перший день подорожі, тому екскурсія туди відбулася для всієї групи при згоді невеличкої частини подорожуючих.

Тому, перед тим як відправлятися у подорож з “Аккорд туром” необхідно добре подумати та зробити правильні висновки про доцільність його використання, особливо при наявності в Україні інших достойних тур-операторів, які займаються, в тому числі, автобусними екскурсіями.

Судячи з інших відгуків, ефективність проведення екскурсійного туру залежить, в першу чергу, від керівника групи, його організованості, вміння знаходити компроміси з різними людьми, організовувати переїзди та екскурсії, відноситися з повагою до туристів, а не тільки про те як побільше заробити, навіть в ущерб іншим туристам. Такі негативні враження залишилися від даного туру. Хоча зрозуміло, що керівництво тур-оператора “Аккорд тур” на чергову критику належних висновків не зробить.
Реклама
Відгуки про інші тури