Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Не рекомендую даний тур!!!!! Побачення в парижі! 20 липня 2019 року

"З плюсів тільки автобус нормальний був! Хоча у водіїв відношення таке ніби вони нас безплатно везли. Готелі в німеччині хороші! "

Відгук туриста Аккорд тур KII (Львів) на тур
Поїздка: 20 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Постраюсь коротко і лаконічно!

Будьте уважні при виборі туру! В агенціях не попереджають шо міста ви будете бачити по дві години і екскурсії які написані, більшість просто замануха і реалізувати їх буде вркай складно!

Категорично не рекомендую цей тур, так як більше виснажуєш свій організм ніж отримуєш задоволення!

1. Тур без нічних переїздів! ЧАстково брехня! В готель ми потрапляли то в 1 ночі то в 3. Не було і дня щоб ми приїхали до 00.

2. В астобусі ми проводили більшу половину дня 8-10 годин.

3. Поїсти нормально окрім заправок нема де.

4. В Будапешті в перший день були 1г. 30хв.  

5. Мюнхен 1.40 хв (З них годину забирає стандартна оглядова екскурсія) А за 40 хв нереально знайти кафе де поїсти та замовити і взагалі зїсти те що принесуть!)

- що ми бачили в Мюнхені? А нічого...   Ми хотіли побачити музей Бмв і Альянс арену проте не побачили,   бо нічо не встигаєм як казала керівник групи Яна.

- нашо тоді заманювати на це людей якщо не можна реалізувати дані екскурсії?

6. Зальцбург - прекрасне місто але знову ж таки в ньому ми були 2 години. і знову з них година оглядової. Абсолютно нічо не встигаєш подивитись! Бо і поїсти треба і просто хочеться відпочити, а не постійно в бігах!

7. Будапешт хотіли піти в купальні та зробити це ну вкрай складно! Ставати треба було в 6 ранку, не снідати, їхати на таксі, пробути там рівно 2 години і назад! питання, який лікувальний ефект людина отримає за 2 години перебування??? Правильно, жодний!!!

Мені от цікаво, в нас була група з 23 людей і ми нічо не встигали, от скажіть якби була повноцінна група в 45 людей? ми шо взагалі нічо б не бачили???

Водії на автостраді взагалі їхали не спіша, 85-90 км на годину, коли вже люди почали обурюватись почали трохи швидше 95-100. Водіїв було двоє, постійно мінялись, але чомусь відпочивати вони мали мінімум 9 годин після поїздки, як наслідок з готелю ми виїжджали пізно в міста прибувати пізно, гуляли там мало! І взагалі водіям вічливості пасувало б додати!

Стосовно нашого керівника групи Яни Артеменко!  

Треба ще попрацювати над організаторськими здібностями! Не зуміла як належить справитись з 23 людьми і 2 водіями які весь час маніпулювали нею. Яна будьте більш привітною, не завадить.

Отож, якщо ви хочете весь час ні куди не встигати, спати частково в автобусі, їсти на ходу але побачити Париж! Тоді цей тур для вас!!
Реклама
Відгуки про інші тури