Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження від туру Закохані в Італію!

"Хочу подякувати чудовому керівникові групи Тетяні Мошковській за віддачу та турботу. Саме завдяки її роботі ми змогли наздогнати час, втрачений на кордоні, та отримати задоволення від Венеції."

Відгук туриста Аккорд тур SN (КИЇВ) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 20 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Італію!

Начитавшись негативних відгуків, з осторогою я все ж таки вирішила обрати цей тур, оскільки дуже хотіла побувати у Венеціїї.

Нажаль, наш автобус виїхав з терміналу з запізненнім - оскільки черга з відїзжаючих  з терміналу автобусів - понад 80, створила затор. І через це наш автобус на кордон прибув шостим, 6 годин ми простояли на кордоні. Це стало причиною того,   що в перший день ми не втригли на екскурсію у Будапешті, і лише о 1 годині ночі втомлені заселились до отелю. Отель був чудовим - найкрашим з усіх з цього туру, доречі. Зранку поснідали і поїхали до Словеніїї. Чаруючі краєвиди, гарні дороги, вчасні зупинки - і ми за кілька годин у Любляні. Часу не так багато, але містечко невеличке, наприклад я встигла  піднятися на фунікулері в Люблянський град, зробити купу фото, спуститися вниз, пройтися по трьом мостам та випити кави.

І ось вже Венеція чекає нас. Чудовий гід провела обзорну екскурсію. Бів вільний час - повештатися колоритними вуличками та скупилися в супермаркеті. Керівник Тетяна, радила  нам і супермаркети і ресторанчик, я в якому можна будо смачно повечерями не плативши за користування столиками та скатертинами, без додаткових витрат у рахунку.   Ночували в отелі в містечку Местре - номери маленьки, але затишні. Поснідавши, ми знов прибули до Венеції. Там я замовляла екскурсію по Гранд Каналу, але оскільки вона була призначена на 11 годину,   то ми віришили с чоловіком та кількома туристати відвідати остров Лідо  з пляжами - 10 хвилин на вапералетто і ми на Андіатичному морі. Занурились у лагідні хвилі моря, зробили фото, та попрямували  на екскурсію по Гранд Каналу. Після екскурсії мали  2,5 години  вільного часу, пообідали, купили подарунки та покаталися на гондолі - все встигли. Венеція закохала в себе, а оскільки вона частина Італіїї - то виходить, що назва туру цілковито себе виправдала. Виїхали в 13:00 до Будапешту. Там прогулялися містом, побачили набережну, Парламент, пройшлися по мосту та зазернули у пащу лева). Додому повернулися вчасно, кордон пройшли швидко.  

 Також дякую водіям - Марьяну та Андрію. Хлопці молодці! І хоч затримка на кордоні трохи зіпсувала перший день подорожі, і дуже задоволена - вражень вистачить надовго.  
Реклама
Відгуки про інші тури