Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вікенд був дійсно як у казці…

"Чарівне, неповторне та незабутнє місто БУДАПЕШТ. Зваблива романтика й неймовірна краса ВЕНЕЦІЇ."

Відгук туриста Аккорд тур olesya_che (Котовськ) на тур
Поїздка: 26 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд як в казці! Будапешт, Любляна та Венеція!

Чарівне, неповторне та незабутнє місто БУДАПЕШТ. Тут можна гуляти, не дотримуючись спеціальної програми. Тієї екскурсії, яка входить в тур, вистачає з головою, бо чим чарівним містом хочеться насолоджуватися без гамірної компанії, що ми з чоловіком і зробили. (РАДЖУ РОЗДРУКУВАТИ КАРТУ МІСТА ПЕРЕД ПОЇЗДКОЮ) Кожен куточок вражає своєю древньою історією та красою: грандіозний Парламент, чарівний Ланцюговий міст, Рибацький бастіон, Королівський палац, базиліка Святого Іштвана – все це наповнено особливим угорським ароматом, культурою, традиціями. Тут ми провели солодкі хвилини приємної подорожі.

Зваблива романтика й неймовірна краса ВЕНЕЦІЇ. Тут все унікальне й дивовижне: розкішні канали, загадкові гондольєри на своїх гондолах, прекрасні маски, чудові мости, мармурові палаци та маленькі казкові будиночки – це фрагменти італійської казки. Вона справжня красуня на воді, на яку хочеться дивитися безкінечно, бо щоб пізнати велику кількість її чудес та таємниць потрібна, мабуть, вічність… Гід Ліліана дуже цікаво розповідала, переплітаючи якісь історичні факти з безцінним гумором.

Окреме спасибі керівнику групи Олександрі Царук - дуже мила та позитивна дівчина. Завжди готова допомогти, велика молодець. А також наші водії, які були з нами за кордоном, справжні профі (мене навіть не захитувало, хоча я цим старждаю на наших дорогах і з деякими водіями). Понад сім годин на кордоні при в'їзді в ЄС, якась дивна алергія на клімат, опухлі ноги – це все такі дрібниці в порівнянні з тією неймовірною красою, яку ми мали можливість побачити. Це була наша перша,  але сподіваюся не остання подорож з Аккорд-туром.
Реклама
Відгуки про інші тури