Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наша весільна подорож

"Все почалося дуже весело з самого початку!"

Відгук туриста Аккорд тур Ксю (Козятин) на тур
Поїздка: 20 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Під звуки музики! Відень, Зальцбург та Будапешт

Почну з того, що цей тур був нашою весільною подорожжю. Я люблю активний відпочинок, тому замість лежання на пляжі десь на берегах моря, обрала цей розмірений тур без нічних переїздів і малою кількістю міст, щоб все гарно роздивитись.

І так, перший день - 6.30 виїзд зі Львова з термінала А, границю проходили 3.5 години, в 17 годині ми доїхали до Будапешта, де нас зустрів гід Ігор і провів гарну екскурсію по місту, потім був година чи дві вільного часу, а тоді додаткова екскурсії прогулянка на кораблику з купою шампанського і прекрасними краєвидами нічного Будапешта. Дійсно дуже круто, все освічується, пропливаєм 7 мостів і всі різних кольорів, а парламент, то взагалі зачаровує. І поселення в готель, який знаходився в місті, в частині Буда.

Другий день нас відвезли знов в Пешті і там пройшла обзорна екскурсія, побачила багато, місто гарне, прекрасна набережна, центральна вулиця, яка паралельна набережній. Потім ми взяли додаткову екскурсію Таємниці Буди, теж класна. І з години 15 в нас був вільний час, нам вистачило, щоб насолодитись Будапештом. Ночівля в цьому місті.

Третій день - переїзд до Відня, приїхали туди десь в 13 годині, там зустріла нас гарна екскурсоводша і провела обзорну екскурсію по цьому чарівному місту. З кожною хвилиною цієї екскурсії, Відень мене все більше і більше закохував в себе своє могучістю, просто помпезне місто. Далі в нас був вільний час до вечора і переїзд в готель, який знаходився 26 км від Відня.

Четвертий день ми обрали додаткову екскурсію в Долину Вахау, яку проводив дуже класний гід Олександр. Природа там неймовірна, Дунай зачаровує, пропливаючи попід Альпи. З 15 години ми знову були у Відні і до вечора мали вільний час. Знов ночівля у Відні.

П'ятий день, то була додаткова екскурсія Віденський Ліс, ми заїхали по двох монастирів і містечко Баден, де знімався фільм Літуча миші. Екскурсія теж варта уваги. Гід Оля, скажим так власна жінка, але майстер своєї справи, дуже цікаво розповідала. О 13 ми повернулись до Відня, а о 15.30 виїхали до Міцкольда, де і ночували, дорога була далека, попали в готель близько 23 години.

Останній шостий день ми обрали 2 релакс додаткові екскурсії, спершу то були купальні, після туру і переїздів було класно побути в термальниках, покупатись в басейнах, які знаходяться наче в печерах, там в нас було до трьох годин часу. Потім виїхали в Токай на дегустацію вина з частуванням гуляш, все було дуже смачно. І все - виїхали до Львова, прибули близько 23 години по графіку.

Ми дуже задоволені туром, не пошкодували про жодну з додаткових екскурсій.

Окремо дякую нашому супроводжуючому Вані Півень, він дуже класний, веселий, розумний, відповідальний, дуже добре організовував всі екскурсії, підсказував куди краще поїхати чи піти, де що купити, ставив гарні фільми по дорозі.

Ще окремо дякуємо водіям Валеріям, то тато з сином з Хуста, дуже файні, веселі чоловіки і справжні майстри свої справи. Ми сиділи одразу за ними 1 і 2 місця, всю дорогу нам весело і комфортно з ними і Ваньою.

Всім раджу цей тур, він розмірений, поміркований, не галопом по Європі, як в мене були попередні тури, можна і побачити, і насолодись містами і відпочити. Все було просто супер! Дякую Акорд Туру!!!
Реклама
Відгуки про інші тури