Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

ми задоволені

"ми налаштовані на позитив"

Відгук туриста Аккорд тур Marija (Львів) на тур
Поїздка: 10 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

Наша подорож розпочалась з львівського вокзалу, де чекав трансфер до Терміналу А. Приїхавши до Терміналу, купили воду (блок), що рекомендуємо зробити усім подорожуючим, згодом розпочалась посадка в автобус. До слова - автобус чистий, водії привітні, місця у нас хороші: -) Про саму подорож - супроводжувала групу Іра, усіх гарно організовувала, пояснювала як краще добратись до потрібних точок локаціі у містах (коли був передбачений вільний час), завжди була на зв"язку (вайбер), привітна, неконфліктна, толерантна, завжди готова допомогти – за що окрема подяка: -)

Про тур - маршрут підібраний гарно, екскурсії цікаві, шкода лиш, що часу не вистачало сповна насолодитись колоритом кожної країни. Тому ознайомившись, хочеться знову поїхати вже в конкретні країну і місто, відчути всі їхні принади: -) Особливо це стосується Парижа - місто зачарувало, туди хочеться повертатись і насолоджуватись. Усі пропоновані екскурсії рекомендуємо, цікавість їх проведення залежить від екскурсоводів, у нас були хороші: -), хтось трошки більше розповідав, хтось трохи менше, але загалом все ок. На екскурсійні програми, де не набирається певна кількість людей, ми ходили самостійно (прогулянка по Сені відкрила прекрасні краєвиди, у Латинському кварталі посмакували традиційними французькими стравами, побачили місто зсередини: -), піднялися на Монпарнас, де насолодились виглядом на Париж з висоти пташиного польоту (там же можна випити вина-пива). Відвідали Мулен Руж – це як вишенька на торті - яскраво, гарно, це стало приємним завершенням вечора - усім рекомендуємо. Але, потрібно зазделегідь подбати про одяг – шорти-кеди-футболки залиште в номері, Мулен Руж потребує більш класичного дрескоду - сорочка, класичні штани, сукня, туфлі чи мокасини тут доречні. Доїхати вночі з кабаре до готелю можна або на метро, або скористатись таксі (Убер) – ціни прийнятні.

Попри все, ціни на факультативні екскурсії вважаю трохи завищеними (але самому ходити теж не варіант, тому треба шукати компроміс), також хотілося б, щоб екскурсоводи володіли українською мовою: -) Щодо групи - тут не вгадаєш ніколи, усі люди різні і інтереси у них також різняться, тому враження двоякі. Бували моменти, коли за своїх співгромадян було соромно, на жаль. Щодо речей, які варто взяти з собою – вода, аптечка, вологі серветки, парасолька+дощовик (так, варто мати і парасольку, і дощовик, використовувати по ситуації – при дрібному дощі під час екскурсії доречнішим буде дощовик, парасоля – для більш екстренних ситуацій чи індивідуальних прогулянках), дорожні праска і фен також стануть в нагоді. Їжа – сніданки в готелях хороші, голодними не залишитесь, про обід-вечерю треба подбати під час зупинок (на заправках чи в магазинах завжди можна взяти їжу з собою), в дорогу з собою брати рекомендуємо фрукти+сухофрукти+горіхи+печиво+вафлі+шоколад і аж ніяк не їсти в автобусі салати-канапки-ковбаси і тп, для цього передбачений час на зупинках. Готелі – загалом непогані, базові потреби точно задовільнять: -) Обираючи подібний тур, налаштуйтесь на швидку реакцію, мінімальний сон, позитив і отримуйте задоволення: -)
Реклама
Відгуки про інші тури