Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гарний тур Україною без виснажливих переїздів

"Є гарні місця в Україні!"

Відгук туриста Аккорд тур Анна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Подорожуємо з Аккордом не вперше, проте це був перший тур Україною.  

Гід - Дмитро Дідух - дуже приязний, відповідальний і товариський. І в дорозі розважав розповідями, і пікнік організував, і різні поточні питання вирішував швидко. Ще й пісню заспівав:). Респект!

Водій - Михайло - приємно вразив!, бачили різних водіів:). Приємний, з почуттям гумору, готовий допомогти.  

Що сподобалось:

Бакота - незабутнє враження, дуже гарні краєвиди - водосховище, безкрайні квітучі рівнини. А ще скельна церква, що має багатолітню історію і вважається місцем сили. Якщо подорожуєте влітку, майте на увазі, що в Дністрі можна купатися. Вода була дуже теплою и досить чистою. Тим більше, що з води відкриваются неймовірні краєвиди на скелі.  

Чернівці - хоч і не в перший раз в місті, проте завжди приємні враження від університету (залиште час на парк - він невеликий, проте дуже затишний, з віковими деревами), пешохідної вулиці Кобилянської, гарних площ та цікавих пам"ятників (напр., Ференсу Листу, біля якого можна почути одну з його мелодій, величезного велосипеда на Турецькій площі, тощо).  

Почаїв - велична Почаївська Лавра. Звичайно, не все ідеально з т. зору ставлення до туристів, проте залежить від того, що чекаєте від перегляду. Загальне враження дуже приємне, хоча й зустріла нас Лавра проливним дощем із градом:)

Фортеця Кам"янець-Поділський - саме фортеця сподобалась, особливо здалека, коли можна побачити її розміри. В самій фортеці нічого особливого не побачили, все як в інших фортецях. Старе місто - теж не вразило, мабуть очікування були більші.  

Хотин - must see - навіть краще враження ніж від Кам"янець-Подільскою фортеці. Фортеця дуже висока, з кремезними мурами, та ще й чудовою панорамою на Дністер.  

Що не сподобалось:

Тернопіль - нічого особливого, окрім озера. Можє тому, что вже у місті були раніше, нічого нового не побачили.  

Криштальна печера - знову ж таки - нічого особливого, а можливо з екскурсоводом не пощастило. Швидко пройшли, декілька зупинок, декілька речень: (

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури