Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Захоплююча подорож

""Тільки про дві речі ми будемо шкодувати на смертному одрі - що мало любили і мало подорожували"(с) Марк Твен"

Відгук туриста Аккорд тур Антоніна Чебаненко (Білгород-Дністровський) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 17 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 30 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Доброго дня! Мене звати Антоніна і я б хотіла залишити відгук на тур "Прекрасна Венеціанка" (керівник Наталія Папірник).

Цей тур не був ідеальним: мені спочатку (менше, ніж за десять днів до від'їзду змінили дати туру, через що я втратила гроші і двадцять годин (!) іхала до Львова автобусом з 8-годинною пересадкою у Хмельницькому), коли ми були у Італії, майже без перерви йшов дощ; нічні переїзди, це теж "задоволення" не для всіх, АЛЕ, при цьому він був ПРЕКРАСНИЙ!

В кожній країні ми побували рівно стільки, щоб кожний для себе вирішив, чи хоче він туди повернутися ще; чи його "чіпляє" це місце! Наша Наталочка:) одразу нам порадила, на які екскурсії варто поїхати і це справді був найкращій спосіб витратити гроші! Нічний кораблик по Дунаю, резиденція Габсбургів - Шенбрунн, озеро Гарда, прогулянка по Гранд Каналу і, нарешті, дегустація вин та смачнючий гуляш в Егері - все було В ДЕСЯТОЧКУ!

Окрема подяка нашому неймовірному керівнику, Наталії! Ще від моменту, коли мій автобус "Хмельницький-Львів" почав спізнюватися, вона міцно тримала ситуацію в своїх руках: дзвонила, придумувала варіанти, радила. Людина не спала з п'ятої ранку, щоб вся іі група безпечно сіла в автобус у напрямку Терміналу А! Можна лише дивуватися, наскільки одна тендітна дівчина, невисокого зрісту може вправно керувати такою чималенькою групою! У нас все було чітко, як в швейцарському банку! Жодних запізнень (максимум на п'ять хвилин), а в Венеції група зібралася на площі Сан-Марко за 40 (!) хвилин до відправлення катеру:). Вона (Наталія) ще й допомагала мені, коли з'ясувалося, що моєю карточкою не можна розрахуватися в Європі: то проведе до туалету з усіма (бо все ж платне, а в мене немає готівки), то бутерброд зробить, то апельсинкою пригостить. Так, по-людськи...

Не можу не відмітити теж працю наших фантастичних екскурсоводів! Крім середньої оглядової екскурсії у Відні, все було на вищому рівні! А Белла у Шенбрунні розповідала так цікаво, так смішно, так поетично, що під кінець екскурсії кожному, мабуть, здавалося, що Габсбурги - члени нашої родини: стільки різних історій ми про них почули:)

Зізнаюся: я закохалася в Італію! Кілька разів наверталися сльози, від краси, що не можна висловити словами! Хочу також повернутися до Будапешту!

Дякую Аккорд туру, за море вражень і повне перезавантаження! Ви - молодці!!!
Реклама
Відгуки про інші тури