Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Всі дороги ведуть в гори

"Поїздка буда просто супер! Отелі, дорога, гід, водії, туристи, з якими мандрували - всі фактори зібрались разом і..... зробили в десяточку мій відпочинок!"

Відгук туриста Аккорд тур Анна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

Насамперед хочу подякувати водіям і гіду. Вони перші, хто робить погоду і задають тон мандрівці. Наша Тетяна дуже класна, відповідальна, врівноважена дівчина. Постійно розповідала нам щось цікаве про місця які проїзджаємо, про населення, легенди, традиції. Добірка фільмів - просто шикарна! Все в тему) Такого водія як Сергій - я взагалі ще не зустрічала в житті. Це прекрасна людина, закохана в свою роботу! Так як він переживав за дорогу, як він професійно їздив, як величезним автобусом справлявся на вузеньких вуличках - це просто щось... завжди в гарному настрої, завжди усміхнений. Знаєте, здається, з такою командою професіоналів мандрівка в яку завгодно країну залишить тільки круті спогади. Екскурсія на плітвицькі водопади, заради якої ми і вибрали цей тур, надовго залишиться в моїй пам`яті. З часом, можливо, забудуться всі яскраві фарби колориту цієї місцевості, проте емоції, пережиті тут - не дінуться з душі вже нікуди. Нереальна екскурсовод Тетяна, яка водила нас вузькими стежками заповідника, розповіла про Хорватію більше, ніж Google...

Достойні готелі, смачна їжа, час, комфортно проведений в автобусі, фантастичний відпочинок на морі. Прозора вода, нічні купання. Зтомлені посмішки офіціантів, коли вже далеко за північ. Все це вкладається в одну мандрівку Рівєра Опатії.

Взагалі, Хорватія, дуже гарна, затишна, мила країна. Країна зі своєю історією, своєю свободою, стійкістю духа, молода, амбіціозна, і дуже прогресивна. Must have, де потрібно обов`язково побувати. Подорожуйте, це невід’ємна складова життя!
Реклама
Відгуки про інші тури