Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращі враження

"Чудовий початок та не менш захоплююче заверщення туру"

Відгук туриста Аккорд тур Дар (Чернівці) на тур
Поїздка: 25 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Про тур "Наш красивий вікенд" можу написати виключно позитив.

Гід - Богдан Распутний. Залишив гарні враження про себе. Завдяки грамотній організації екскурсій встигали і самі прогулятися містом, і перекусити, і фотографуватись. Орієнтується у всіх містах що входили до туру.

Водії - Володимир та Анатолій. Величезне дякую за безпечні та непомітні переїзди з однієї столиці в іншу. Маючи гіркий досвід нічних переїздів хочу сказати що для мене як для людини що в автобусах не спить АБСОЛЮТНО, даний тур був для мене легкою прогулянкою з хвилинами проїзду в комфортабельному і чистому автобусі.

Гіди в Кракові, Празі, Відні, Будапешті. Не пам'ятаю їх імена. Але враження від їх екскурсій запам'ятала. Сподобались всі екскурсоводи. Але знаєте фразу про паршиву вівцю в стаді. Отак і в нас було. В нас була сімя паршивих овець які зіпсували екскурсію в Празі. Я б таким ТУРИСТАМ радила сидіти вдома і не псувати решті 40 людям насолоджуватись фантастичними розповідями про історію минулих років.

На рахунок готелів ніяких претензій нема. Як сказав Бодя "Ви їдете не в готелях вилежуватись а насолоджуватись містами". Але я скажу що навіть переночувати, помитись після дня ходьби по місту і привести себе в божеский вигляд то готелі були досить і досить хорошими.

Сніданки. ООООООО. Шведські столи то бомба. Ми снідали так що про їжу згадували на вечір. Всього предостатньо. З голоду померти не дадуть.

Загалом даний тур рекомендую всім всім всім хто не має багато часу але хоче подивитись красу та велич Східної та Центральної Європи, принаймні її частину. Подорожуйте. Не сидіть вдома. Життя йде а класних враженнь треба набиратись. Не важливо що ремонт вдома не зроблений. Плюньте на ту рутину і їдьте дивіться світ бо він ПРЕКРАСНИЙ. Як казав наш славний Андрій Кузьменко "Яка різниця скільки років твоїм кедам, якщо ти гуляєш у них Парижем".

Інші відгуки Дар

Реклама
Відгуки про інші тури