Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Моя ненайкраща подорож

"Все розпочалося з того, що наші 25 і 26 місця були дуже незручні: ніде дівати ноги. Але це не найгірше."

Отзыв туриста Аккорд тур Надія (КИЕВ) на тур
еще
4
фото
Поездка: 21 мая 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Июнь 2019
Голосов 2 «
Все лидеры

Отзыв на тур Загадочный Истанбул

Рейс 664. Супроводжуюча Ганна Олексієнко. Водії Юрій та Валерій.

Тур сам по собі повинен бути захоплюючим і незабутнім. Але....

Ганна хороша людина, проте не знає своїх обовязків, професійно некомпетентна, не комунікабельна, поганий організатор. В результаті ми не знали, по території якої країни і міст їдемо (хоча супроводжучий повинен надавати коротку інформацію про маршрут пересування). За всю подорож не було жодного тематичного або будь-якого хорошого фільму, те саме з музичним супроводом. Ганна двічі "забувала" туристів, не нагадувала про закордонні паспорти. Як наслідок, із Стамбула паспорти 3-х туристів наздоганяли наш автобус на таксі.

Через погану організацію платна екскурсія по Варні пройшла на низькому рівні і не цікаво. В Созополі передбачена самостійна екскурсія. Всі розбрелися хто-куди, так як жодного орієнтиру з боку Ганни не були. Вона нас просто покитнула. Наше перебування у Стамбулі скоротилося замість 3-х до 2. -х днів.

Найстрашніше було попереду. Автобус зламався ще по приїзді в Стамбул. Ремонтували півтори доби. В день відїзду виїхали вчасно в 18-00, але ще в Стамбулі автобус зламався знову. Тут слід було повернутися. Але через деякий час поїхали далі. Знову зламався. Ремонтували 3 години. Плюс в тому, що були на території автозаправки. Поїхали знову. Зі слів Ганни і водіїв серед ночі викликали з України справний автобус. Далі читайте уважно. Зі швидкістю 20-30 км за годину доїхали практично до Бургаса і стали назавжди. Інший автобус чекали 4 години на спеці, без води, їжі і туалету (в кущах). Біда в тому, що наші Ганна, Юрій і Валерій приховували від нас достовірну інформацію про стан речей. За підсумками зі Стімбулу ми їхали 36 годин, дві ночі поспіль в автобусі. Декілька туристів, у т. ч. і я, на свій подальший транспорт із Одеси запізнилися. Щоправда, треба віддати належне, після багатьох перемовин нові квитки нам були придбані.

"Ексклюзивні" фото 4-годинного загорання серед степу широкого додаються.

Хочу відзначити екскурсовода по Стамбулу. Обізнаний, ерудований, контактний. По Несебру екскурсія також була цікавою. За це дякую

Я чимало їздила з Аккордом, але зі Львова. Таких проколів ще не було. З Одеси жодного разу більше не поїду. Тільки зі Львова. Там і супроводжуючі, і водії високопрофесійні та приємні люди.

Другие отзывы Надія

Реклама
Отзывы о других турах