Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорожі - це прекрасно!!!

"Як і більшість туристів перед тим, як їхати в ту чи іншу подоріж, я читаю відгуки. Думаю мої враження і поради будуть цікаві новим подорожуючим."

Відгук туриста Аккорд тур Оля (Львів) на тур
Поїздка: 21 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2019
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!

Гід - Олександр Бобир, 2 водії - один Микола, 2 - ого водія ім"я нажаль не пам"ятаю - 3 чудові мужчини, веселі, цікаві, з ними відчуваєш себе в безпеці. Гід рахував нас по головам, ні разу автобус не рушив, доки Олександр нас не перерахував.

1 - ий день: Будапешт - кораблик, це дуже класно. Ти пливеш на кораблику, грає музика, місто все підсвічено вогниками, п"єш шампанське і балдієш від життя. Хто не їде на кораблику, той просто насолоджується вечірньою прогулянкою по місту. Часу не багато, але для налаштування на позитив і початок подорожі - достатньо.

2 - ий день: Відень - були цілий день. Раджу взяти якусь додаткову екскурсію. Спочатку обзорна, трошки погуляєте, додаткова екскурсія + ще є час погуляти. Цілий день - просто гуляти - змучитесь. Це моя думка.

3 - ій день: Париж - раджу вдома зразу вирішити, що саме хочете побачити в першу чергу. Ми були на автобусній обзорній, гуляли + вечірні вогні (екскурсія). Як на мене більше не варто брати екскурсій на один день. Обзорна - це ти їдеш, бачиш море гарних місць, що аж стає "голова колом" і ти їздиш з "відкритим ртом", потім гуляєш і переварюєш інформацію, а закінчуєш день екскурсією "Вогні нічного Парижу". Цю екскурсію - дуже раджу!!!

4 - тий день: Діснейленд - ми добирались на метро. а) не лякайтесь метро, головне візьміть в готелі карту і перед поїздкою сплануйте маршрут. б) Діснейленд - так, це дорого, 72 євро - дитячий, 79 - дорослий + дорога, але воно того вартує. Це окремий світ, казкове містечко, де все дуже швидко. Так черги, але сама атмосфера - це щось надзвичайне. Дуже раджу Піратський замок. Кухонні ножі не беріть з собою, охорона відбере. при вході.

5 - тий день: Зальцбург - це дуже затишне містечко. Так вийшло, що на озера після Зальцбурга ми не змогли поїхати, автобус був на відстої, спочатку я розстроїлась. Але гід замінив екскурсію на замок Хельбрун, дуже цікаво, не стандартно. Дуже раджу! Після того ми пішли в музей - Haus Der Natur - 21.5 євро (2 дорослих + 1 дитина) - дуже класно, особливо, якщо молоді прогресивні, то будете в захваті. В Зальцбурзі - є що подивитись!!!

6 - ий день: Будапешт - денний. Крім обзорки не сильно щось встигнете.

Воду не варто брати ящиками - в Будапешті, Відні - є колонки з безкоштовною смачною водою. Можете набрати в готелях, з під крану смачна вода, крім в Парижі в готелі мені не дуже сподобалась. Купляти їжу на 6 днів, також не варто, у Будапешті, Зальцбурзі - ціни на їжу не сильно вищі наших, в інших містах не дивилась.

Гід - зробив все можливе, щоб група відчувала себе комфортно і безпечно, ніяких запізнень груп не було.

Як налаштуєшся на подоріж, так і буде. Звісно і в нашій групі були приколи, не без них, але гід і водії так себе подали, що все було чемно і злагоджено. Дякую Олі з TravelRoom, Аккорд туру, гіду Саші і водіям!!! Планую наступну поїздку:)
Реклама
Відгуки про інші тури