Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відень я вже їду! Особливості

"Є свої + та -."

Відгук туриста Аккорд тур Мандрівник (Тернопіль) на тур
Поїздка: 04 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Відень, я вже їду! 

Відень, я вже їду!

Все почалось з розсадки в автобусі: розсадка, яку ми обирали в туроператора не збігалась з розсадкою всередині автобуса (місця на підголовниках автобуса відрізнялись від наклейок на склі, і жодна з орієнтуючих надписів не відображала нашого справжнього замовленого місця.) Пасажирів було лише 23, тому цьому сильної уваги не приділили оскільки вдалось всій компанії (5 чоловік) сісти поруч.

Коротко про автобус:

- відсутні ремені безпеки

- сидіння нахилялись (відносно зручні)

- технічно справний

Ескурсії:

- Однозначно рекомендую відвідати всім ескурсії в Будапешті на кораблику. (безлімітне шампанське, неймовірний вигляд який запм'ятається на довго, все світиться і це надає Будапешту неймовірного шарму який зачаровує).

- З оглядових ескурсій по цьому маршруту сподобалась лише у Відні, ескурсовод дав весь необхідний багаж знань щоб побачити все самостійно, відвідати визначні місця та скуштувати ласощі та кухню Відня.

- Практично всі інші ескурсії ви зможете влаштувати собі самі (маючи карту, бажання та розмовну англіську).

Якщо вам вдасться заїхати в Єгер то обов'язково скуштйте гуляж - він під час подорожі назвичайно смачний. А також в магазинчих можна купити вино на розлив. Наприклад: ми за 2л білого вина заплатили приблизно 4 євро, перед тим спробувавши кілька вин безкоштовно.

Колектив в автобусі. Практично весь контингент пенсіонери. Кілька людей середнього віку. І одна жіночка з психічними розладами (дочитавши до кінця відгук - ви зрозумієте чому так)

Готелі:

- готель у БРНО Voronez 2 (найкращий готель за дану ескурсії, комфортний та смачний сніданок)

- готель у Відні Kaiserrast (дуже маленький номер, двері в ванну кімнату практично не зачинялись.

- готель Canada (комфортний, проте дуже жарко в номері, сніданок також смачний)

Гід - Олександр Ананченко

1) Не нав'язував ескурсії (але рекомендував які б відвідав)

2) Людина з надзвичайним терпінням. (жінка про яку я писав раніше з психологічними розладами: під час всієї подорожі розпивала алкогольні напої в автобусі, курила на оглядових ескурсіях біля всіх туристів, та налаштовувала колектив туристів проти гіда.)

3) Не до кінця організований. (практично всю дорогу назад в Україну говорилось про те, що спочатку автобус приїздить на ЖД вокзал, оскільки у багатьох квитки додому, але якимось дивним чином автобус вирушив в Термінал А, який знаходиться хвилин 20 від ЖД). Це призвело до того що ми групою 5 чоловік буквально летіли з валізами на плечах щоб встигнути на потяг до відправки якого залишалось 5хв.

Загалом тур вартий своїх грошей і виправдовує всі очікування. Дякуємо акорду за організацію!
Реклама
Відгуки про інші тури