Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Я такого не очікувала!

"Переконуєшся зайвий раз, що Прага – це те місто, де забуваєш про все – про хамство водіїв, ніякого непрофесійного працівника Аккорд туру. "

Відгук туриста Аккорд тур Iryna (Львів) на тур
Поїздка: 28 березня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Наш тур “Приємний вікенд…» розпочався 28.03.2019 і тривав 4 дні з двома нічними переїздами одним готелем в Празі. Перша зупинка – Краків. Абсолютно нудна і малоінформативна екскурсія, яку проводила, а точніше «відбувала» екскурсовод Ірина, тривала для кожного різний час, оскільки люди відколювались від групи на різних стадіях по названій вище причині.

У Прагу прибули о 6 ранку, що було подією дуже позитивною, так як центр зовсім не був завантажений людьми і двогодинна екскурсія пролетіла як мить. Особлива подяка екскурсоводу Людмилі – дуже позитивній і цікавій людині. Готель «Резиденція Емми», хоч і був далекувато від центру, але мав 4* і був дуже достойним, як для вибору бюджетної поїздки. Це ж стосується і сніданку – без широкого вибору, але ситно і багато.

Окремо варто зупинитись на організаційних питаннях. Наша гід (це голосно сказано), організатор (це також не її), Ольга Серветнік проявила повну відсутність компетенції та будь-яких організаторських здібностей. Всю дорогу намагалась спілкуватись з групою російською мовою, мотивуючи, що семеро з 33 туристів зі сходу України і їм треба надати перевагу. На зауваження або не звертала увагу, або огризалася. Порушуються мої права як споживача, Закон України «Про мову», Конституція України і розпалюються тим самим сепаратистські настрої. Беріть перекладачів для своїх працівників або професійних працівників. Також Оля ні словом не обмовилася про саму поїздку (це вперше за наші екскурсії), нічого не розповідала по ходу поїздки в плані «що можна подивитись, де краще поміняти валюту» і т. д. Всі її пізнання обмежувались інформуванням про «волшебние комнаты» на заправках. Верхом неповаги до групи стало те, що вже перед самим поверненням додому (о 22 годині – годині відправлення автобуса), вона дозволила кільком туристам піти в супермаркет за покупками (хоч всю дорогу заявляла, що це не шопінгтур і закуплятися не будемо!!!), затримавши на годину виїзд автобуса з Праги на Львів, а решта групи тупо сиділи в автобусі. В решті, декілька людей не встигли на потяг.

Автобус. Автобус – середнячок. Мерседес віком 15-20 років. Позитивний момент – некомплектність групи, було б гірше. Водії – їхали. Поки їхали – все нормально, в іншому –хамовиті і не ввічливі.

Висновок про поїздку. Переконуєшся зайвий раз, що Прага – це те місто, де забуваєш про все – про хамство водіїв, ніякого непрофесійного працівника Аккорд туру. Найгірше з усіх операторів, якими ми користувалися, надана послуга. Це дуже бентежить, ще 10 років тому – це була одна з кращих туристичних фірм Львова.

Реклама
Відгуки про інші тури