Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Найкращий спосіб незабутньо провести час з родиною та друзями

"Поїздка була цікавою та веселою з самого початку. Зручно вмостившись на своїх місцях в автобусі, ми вирушили на зустріч новому. "

Отзыв туриста Аккорд тур Zhuk V (Львов) на тур
Поездка: 11 февраля 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Февраль 2019
Голосов 5 «
Все лидеры

Отзыв на тур Венеция - город на воде! Вена, Верона и Будапешт...

Наша подорож розпочалася зі Львова, швидко і без жодних ускладнень ми пересікли кордон між Україною та Польщею. Над вечір ми прибули до першої точки нашого маршруту - Краків. Після невеличкої екскурсії ми знову вирушили в дорогу. Зупинились ми в готелі на території Чеської республіки, де нас зустрів чудовий і привітний персонал. Сервіс на висоті. Повні сил та ентузіазму ми вирушили до Австрії. Велична столиця зустріла нас тепло, не дивлячись на холодні пориви вітру. Завдяки захоплюючій оглядовій екскурсії у нас була можливість стати частинкою історії. (екскурсовод просто супер-5+/5).

Задоволені й щасливі, ми відправились у сонячну Італію. Ранок був по-справжньому теплим і неймовірним, адже це Верона, по-іншому тут і бути не могло. Місто кохання, спокою та затишку. Кожна вулиця, будинок, сповнені духом загадковості. Але закохатись у нього допомогла наша екскурсовод, адже, вона як ніхто інший змогла передати все, що необхідно для того щоб краще збагнути ті події, які тут відбувалися. Будучи тут, рекомендую відвідати оглядовий майданчик, з якого відкривається неймовірний вигляд на місто. Тут неймовірний захід сонця. І, якщо ви шукали ідеальне місце, щоб зізнатися в коханні своїй половинці, тоді це воно...

Емоції після цілого дня проведеного в місті де жили Ромео і Джульєтта не вщухають і досі. Аби відпочити і набратись сил для подальших звершень, ми вирушили до готелю поблизу Венеції. Знову ж таки, нас зустріли першокласно. Повні сил та енергії наступний день ми провели у Венеції. Це справді чудове і захопююче місто. Рекомендую.

Після нічного переїзду нас чекала Угорщина, з якою ми також встигли познайомитись. Загалом, що можна сказати про про цей тур - це було незабутньо.

Не слід забувати і про нашого гіда, Анну. Сказати, що вона справилась із своєю роботою, це нічого не сказати. Аня-це постійний позитив як під час поїздки в автобусі, так і високий рівень організованості всіх елементів туру. Просто професіонал своєї справи, людина, яка любить і виконує свою роботу і отримує задоволення від того, що робить. Best of the best
Реклама
Отзывы о других турах