Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вихідні в Європі

"Експрес-тур"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 04 січня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Міні Європа за Три дні: Дрезден, Краків, Вроцлав!!!

Привіт всім!

Давно мріяла побувати у Польщі, спочатку вибрала та замовила тур «Вікенд на трьох! Краків, Відень, Будапешт» від туроператора Аккорд-тур (з ними це моя дебютна поїздка) і хочу сказати не дарма є приказка «Первый блин комом» чи просто мені так повезло, не знаю, але я хочу розповісти все з самого початку та з подробицями, буде довго, але я думаю корисно для всіх, особливо для туристів які їдуть вперше чи просто мають сумніви щодо вибору туру. Отже, за тиждень до відправки в подорож мені зателефонували представники туроператора і сказали, що на вибраний мною тур не набралася потрібна кількість туристів (хоча при оплаті за тур нам повідомили що група набирається і навіть назвали наші місці) і запропонували три інші тури на вибір (вибір був жахливий). Більш-менш підходящим (по датам і країнам які хотіла відвідати та по ціні на яку розраховували) виявився тур «Міні Європа за Три дні: Дрезден, Краків Вроцлав!».

Нарешті настав день коли я маю від’їжджати до Львова, мені телефонує керівник групи Євген Григоров, задав питання які потрібні були йому для того щоб зорієнтувати по плану дій та своєчасному прибуттю на місце призначення (Термінал А), розповів точний план дій, все в деталях розповів, записав на перший трансфер до терміналу А, який мав відбутися в 04.30. Але все сталося не так як гадалося. Звертаюся до керівника проекту «Безкоштовний трансфер до терміналу А» від залізничного вокзалу Львова, будь ласка, організуйте якесь постійне місце дислокації автобусів, зробіть велику, яскраву вивіску-банер, щоб люди, які приїхали у місто вперше та погано орієнтуються на місцевості, а карта для них як ребус, могли швидко його знайти та напишіть на сайті графік курсування автобусів, що туристи брали квитки на потяги з часом прибуття приблизно орієнтуючись на цей графік, бо це якось не по-людськи, коли 30-40 чоловік, серед яких є діти, чекаю з 04.20 до 04.50 на морозній та сніжній погоді, коли прийде груба та не дуже вихована пані на всіх почне кричати, що трансфер починає свою роботу з 05.00 і раніше жоден автобус не зрушить з місця до визначеного часу. З цього випливає той факт, що жоден керівник груп не поінформований щодо графіку роботи трансферу. Це як на мене не дуже приємна ситуація і не додає «+» до вашої репутації.

На відміну від ситуації яка відбулася з трансфером, сам Термінал А приємно вразив своїм виглядом, чистотою, розмірами, комунікаціями, локаціями та привітністю персоналу. Є місця де можна підкріпитися, підзарядити свої гаджети, та й просто відпочити поки чекаєш свій рейс.

Перше, що людина оцінює в подібних турах, це те місце де вона буде проводити найбільше часу та людей з якими буде спілкуватися на протязі певного періоду часу.

Отже, автобус був великий, комфортний, чистий, теплий, а саме головне зі зручними сидіннями. Телевізор, який був паличкою-виручалочкою під час довготривалих переїздів (був кінотеатр на колесах щоб в дорозі не завити вовком, коли за вікном автобуса декілька годин крім полів нічого не видно). Водії Роман і Роман, чудові, ввічливі, доброзичливі чоловіки. Виконували свою роботу на всі 100%. Завдяки їх професіоналізму вся наша група всюди встигала, була в безпеці та комфорті. Керівник групи –Євген Григоров, ще під час телефонної розмови було зрозуміло, людина на своєму місці. Всі невеличкі проблеми які виникали під час подорожі, він намагався вирішити швидко та без великої шкоди (як фінансової так і моральної) для всієї групи. Надавав корисну та детальну інформацію у кожному місті де ми були. Всіляко допомога всім туристам справитися з питаннями які виникали. Велике дякую всім вам за вашу роботу та людяність.

Також дякую за компанію, гарний бойовий дух, позитивні емоції та гарний настрій кожному туристу рейсу 669 та за нашу згуртованість, пунктуальність та розуміння.

Ось і настав час огляду трьох днів нашого туру.

ДЕНЬ 1-й.

Виїзд від Терміналу А відбувся в 07.30, як і було заплановано. На українсько-польський кордон ми прибули в 08.30 (падав сніг), мали надію пройти контроль дуже швидко, але прикордонники вирішили по іншому. Перетин кордону відбувся в 15.30 за київським часом. Світловий день взимку дуже короткий, тому в мене прохання-пропозиція до Аккорда, особливо це стосується людей які створюють та планують тури, в зимовий час та і взагалі, робіть так щоб перетин державних кордонів відбувався в нічний час або дуже-дуже рано, тому що 7годин на перетин кордонів це занадто довго, це в свою чергу «-»: із загальної кількості туру, із екскурсій, в позитивних враженнях туристів. Так як на перший день в нас по програмі був запланований Краків та три додаткові екскурсії на жодну з яких ми по часу не встигали, керівником групи та його вищім керівництвом було прийнято компромісне рішення поміняти місцями 1-й та 3-й дні. По дорозі в нас була зупинка на туалет і підкріпитися, але був мінус в тому що нас не попередили, що потрібно мати злоті, а не євро, при розрахунку. Таким чином о 20.30 ми потрапили у Вроцлав – місто «гномів» (650км. від кордону). Оглядова екскурсія по місту була вже вечірня, та не дивлячись на дощову погоду, прогулянка вийшла не погана, архітектура міста, святкова ілюмінація зробили свою справу зачарували, а розповідь екскурсовода перенесла в часи правління королів. Як на мене то Вроцлав це місто «одного» разу відвідання, другий раз їхати сюди буде вже не цікаво. На додаткову екскурсі «Пивоварня «Сто мостів»» ми не потрапили через пізню годину приїзду.

ДЕНЬ 2-й.

Так як, поселення в готель було в 24.00, через те, що готель знаходився далеко від Вроцлава та від Кракова, що теж дуже не комфортно і краде час з туру, виїзд до Дрездена у нас відбувся в 9.00. Перед цим ми гарно поснідали в готелі, вистачило на довго, асортимент їжі був великий і все було смачно. Сам готель непоганий як для 3*, комфортний, але є два мінуси: 1) віддаленість від великих туристичних міст та 2) у моєму номері був поганий злив води в душовій кабіні, треба було чекати 20-30хв. Побажання не прив’язуйтеся в турі до одного готелю на дві ночі, (готель повинен знаходитися в передмісті а не в чорта на кулічках) якщо є різні міста та країни і між ними велика відстань.

Отже, Дрезден. По плану в нас було три додаткові екскурсії + пішохідна оглядова екскурсія містом.

1. Чарівність Ельби – крута виїзна екскурсія, види чудові та зачаровують, змушують по релаксувати певний час, надає душевних сил, спонукає до більшого та величнішого та звичайно окриляє, рекомендую цю екскурсію всім. Вартість екскурсії виправдана шаленими враженнями і звичайно спогадами.

2. Місто білого золота Мейсон, у нас не вийшло відвідати за браком часу та бажаючих, а також віддаленістю Мейсона від Дрездена. Але за розповідями екскурсоводів та керівників груп (Євгена в тому числі), це чудове містечко яке варто відвідати хоча б один раз в житті.

3. Три замки на Ельбі – ми теж не відвідали, бо послухавши екскурсоводів, розумієш, що ні на територію замків ні тим паче в середину заходити не можна, бо всі три замки знаходяться у приватній власності німців. Тому ця екскурсія є безглуздою тратою коштів. На всі три замки можна помилуватися з протилежного боку Ельби та ще й безкоштовно!!!

Щодо оглядової пішої екскурсії Дрезденом (нічної, адже в зимку темніє швидко), екскурсія ні про що, вибачте, але де Ви взяли такого екскурсовода, я не хвалюсь, але прочитавши в інтеренті історію Дрездена, роздрукувавши цікаві старі фото, я б розповіла та показала за півтори години набагато більше, ніж цей екскурсовод. Як би я була в Дрездені вперше, то наступного разу не прихала б, чесно вона не показала і не розказала і половини з того чим славиться це чудове місто. Моя порада Аккорду, якщо проводите такі тури взимку, то робіть спочатку оглядові екскурсі містами, а вже потім додаткові та не потрібно їх багато, однієї було б достатньо і картинна галерея теж потрібна.

ДЕНЬ 3-й.

Нарешті Краків. Їхали в цей тур заради «Соляних копалень Велички», але не склалося за браком часу і педантичністю європейців. Це звичайно засмутило, але саме місто Краків вразило своєю чарівністю та енергетикою. Екскурсовод Марія своє розповіддю змусила полюбити це місто як рідне та зміцнила бажання відвідати Краків ще не один раз в житті, тому що є ще багато цікавих та надзвичайних місць які варто відвідати.

Найкраща та найсмачніша екскурсія в турі це «Смаколики польських королів». Екскурсія на якій вас нагодують смачними традиційними польськими стравами та дадуть скуштувати два види живого пива власного виробництва. Краків вражає і захоплює на довгий час. Одна приємна і розслаблююча екскурсія коли нікуди не потрібно бігти.

Перетин кордону з Польщі в Україну зайняв лише півтори години часу, бо це був вечірній час, (ми приїхали до Львівського вокзалу не о 24:00, а в 21:30) тому рекомендую туристам не поспішати брати квитки на потяг додому, тому що це дорога і пункти перетину державних кордонів може бути і статися всяке, а Укрзалізниця працює добре та злагоджено, квитки за півтори – три години до відправлення потягів є в наявності на будь який смак та гаманець.

P. S. для Аккорд-тура побажання та поради від бувалих туристів: у святкові та зимові періоди не пропонуйте туристам тури де більше 2-х країн одночасно, бо це просто здирання грошей (та й не малих, як на сьогодні) з людей. Вони нічого толком не побачать і не отримають задоволення, а ви в свою чергу, будете мати негативні відгуки та зменшення кількості туристів і в свою чергу менш рентабельні тури. Перед тим як пропонувати тур на продаж, його спочатку потрібно проїхати самому, подивитися як це все буде проходити, звернути увагу на всі «+» та «-»: у розміщенні туристів в готелі, у відстанях між туристичними об'єктами, на часові потреби. Краще в турах вихідного дня робити акцент на одній країні та показувати більше цікавинок в ній. Ви пропонуєте багато турів на різні смаки і кишені, але якість їх бажає кращого. Не біжіть за кількістю турів та грошима, а робіть якісні і цікаві тури, прислухайтеся до відгуків туристів, що не втрачати нас.

Дякую всім за гарно проведений час, за гарні емоції та мою надію скористатися вашими послугами ще не один раз та бути задоволеною ще більше ніж зараз і побачити позитивні зміни щодо моїх зауважень та побажань про тур і всієї роботи туроператора Аккорд-тур.

Реклама
Відгуки про інші тури