Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок! Але....

"Початок був хороший! Група чудова! Керівник............ не керівник."

Відгук туриста Аккорд тур lana24 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 21 грудня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2018
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Мандруючи Віднем Та Будапештом ми були в захваті від архітектури та колориту даних місць! Величні споруди, привітні люди, гарний різдвяний Адвент!!! Все це створює атмосферу казки...

Туром загалом задоволені, але його організацією НІ! Керівник групи Наталія Батючок зовсім не відповідає своїй посаді, склалося враження що вона просто туристка від якої нічого не залежить. Коронною фразою її на незадоволення від групи було - "Від мене нічого не залежить"!!!! Це абсурд! Людина яка супроводжує групу туристів має бути їх частиною! Має володіти інформацією по туру та розповісти туристам де вони можуть максимально краще провести свій вільний час! Корисної інформації від Наталії не дуже багато, на жаль. Ще однією фразою було - "Ви не пунктуальна група! ". Хоча насправді вся група завжди чекала автобус та керівника хвилин 10-20!!!! Вся група!!! Екскурсовод Ірина, яка проводила екскурсію по літній резеденції Габсбургів, Шенбрунн, розповіла та показала місця які можна відвідати у вільний час більше і краще ніж наш керівник! Наталія - як керівник групи - це людина яка не на своєму місці роботи!

Автобус був якісний, гарний та комфортний! Але водії Василь та Ярослав.... мяко кажучи не дуже! По-перше хами та грубіяни яких ще треба пошукати! По-друге на прохання відкрити багажний відсік біля готелю відмовилися! Сказали о 10.00, в той час як стояли та палили біля нього!!! Споживали їжу з характерним запахом в салоні автобуса в той час як туристам це було заборонено! Лущили насіння під час руху транспортного засобу! Якщо Василь після ряду зауважень від туристві намагався триматися осторонь то ЯРОСЛАВ цілий тур огризався та хамив!!!!

Як на мене водії цього тури теж не на своєму місці!!!

Загалом туром (містами та вільним часом) ми задоволені! А от його організацією та супроводом, розчаровані!!!!

Реклама
Відгуки про інші тури