Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це була крута подорож на Halloween

"Тур розпочався з позитивної посмішник наших водіїв та керівника групи, а наступні 3 дні були повні нових вражень та емоцій. Дякую Аккорд туру за організацію такого туру та Зоряні Черевко, Андрію та Григорію за його реалізацію. "

Відгук туриста Аккорд тур fokdriana (Чернівці) на тур
Поїздка: 29 жовтня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Цікаві вихідні в Трансільванії

Найперше хотілося б відмітити проіесійну роботу наших водіїв Андрія та Григорія, які провезли нас гірськими дорогами Карпат з надзвичайно мальовничими пейзажами та благополучно довозили до наших точок. Круті хлопці з почуттям гумору)

Також хочу виловити подяку нашому керівнику Зоряні Черевко, так як в атобусі було коло 46 туристів і реалізувати цей тур на 3 дні для такої кількості не просто). Але вона зразу пояснила нашу програму, проінформувал про те що перший день буде доволі складний, про ситуауцію з санітарними зупинками та розказала про наші факультати)) Мила то доброзичлива дівчинка, яка відповідала на всі питання та виконала всю запоановану програму.

Перший день був трохи важкий в закінчився вечірньою екскурсією в Сігішоарі та калоритною вечерею у атмосферному ромунському готелі. Далі все йшло за планом, тільки коли ми приїхали у Пелеш він виявився закритим (королівська сімя сама собі захотіла і закрила тому що у них там якась важлива вечеря). Але наш керівник з екскурсоводом вийшов з цієї проблемної ситкації і ми відвідали Пелешор, теж не менш красивий та зробили круті фото коло самого Пелешу і бонусом спустилися вних по торговій вуличці до гарного монастиря.

Вражень від туру залишилось багато. Чесно кажучи не думла що за 3 дні можна так багато встигнути)

Нашу подорож лише підпортили туристи які сиділи у кінці автобуса (це були мами з дітьми) Їм то холодно то жарко в атобусі, то сонце сідає скоро і день короткий, всюди мало часу і вони не встигають дітей погодувати в супермаркет сходити за 1.5 години. Моя порада таким туристам, якщо Ви вже їдете у такий насичений тур на 3 дні з дітьми то розумійте що це автобусний тур і ми всюди ходимо групою як одна велика сімя і ми пристосовуємося однин до одного і тут недоречно вимагати індивідуальні поправки у програмі, можна їхати у індивідуальний тур, дорожчий але Ви самі собі обираєте час перебування у кожному місці і не робите проблем іншим туристам, водіям та керівнику.

Також познайомилися з цікавими сімями які з нами подорожували, вони також були з дітьми, але вже давно подорожують і зають що таке автобусний тур і поділилися багатьма пордами та лайфхаками як подорожувати автобусом.

Реклама
Відгуки про інші тури