Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Коротко про недоліки і неподобства у турі «Венгерський Чардаш» від 02.-05.11.2018.

"Туристична агенція мусить дотримуватись задекларованим послугам!"

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Львів) на тур
Поїздка: 02 листопада 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Нашою умовою при купівлі місць на тур було не останній ряд. На рейс приїхав автобус зовсім інший, ніж було декларовано тур оператором. І тому ці місця виявились останнього ряду, а не третього з кінця як було обіцяно. Крім того, технічний стан автобуса вражав: ремені безпеки не витягались, салон брудний, останній ряд крісел технічно непридатний до сидіння на ньому, лівий ряд місць було конструктивно змінено і доставлено два місця, що призвело до зменшення відстані між пасажирськими рядами і неможливістю почувати себе комфортно! У вищих за ростом пасажирів ноги впирались у сидіння попереднього пасажира. А дорога далека і сама по собі нелегка!! Як можна такий транспорт подавати на міжнародні рейси!!!

Дякую нашому керівнику туру Роману за оперативне вирішення проблеми: нам замінили автобус. Але на жаль ми витратили на це дві години часу і час перебування у неповторному Відні скоротився! Ми не отримали ознайомчої екскурсії та, під час обов’язкової факультативної екскурсії «Величний Відень», не попали ні в один замок і музей….

Прикро, коли задекларовані послуги та їх якість не відповідають дійсності! Вашу туристичну агенцію нам рекламували як найкращу і найстабільнішу за якістю надання послуг!

На жаль, ми розчаровані у вашому сервісі!

Реклама
Відгуки про інші тури